Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’actriu Sílvia Abril busca ‘La recepta perduda’ dels caragols a Alcarràs

L’humorista i presentadora catalana grava un programa de cuina clàssica amb veïns del poble i actors de la pel·lícula ‘Alcarràs’

05/07/2022

L’actriu Sílvia Abril busca ‘La recepta perduda’ dels caragols a Alcarràs
L’actriu Sílvia Abril, aquest dimarts a la plaça Nova d’Alcarràs.

L’actriu Sílvia Abril està de rodatge avui i demà dimecres a Alcarràs per gravar un capítol del programa de cuina clàssica ‘La recepta perduda’ que emetrà RTVE a partir del mes de setembre. L’humorista cerca a Alcarràs el protocol culinari original dels caragols a la llauna i a la brutesca, plats que cuinarà amb veïns i veïns del poble i amb els actor Jordi Pujol i Montse Oró.

 

La plaça Nova d’Alcarràs s’ha convertit aquest dimarts en un plató de televisió amb l’actriu Sílvia Abril com a protagonista del programa de cuina clàssica ‘La recepta perduda’ que emet RTVE. La televisió pública ha escollit Alcarràs per a gravar un dels capítols de la propera temporada “i per trobar al nostre poble la recepta original dels caragols a la llauna i a la brutesca”, explica Jordi Janés, alcalde d’Alcarràs.

 

Aquest dimarts l’equip de rodatge ha estat treballant per la plaça Nova i pels carrers del poble i dimecres està previst que Sílvia Abril cuini els caragols “a l’estil més tradicional de la nostra terra”, explica Companys. El programa de televisió “buscava receptes antigues de com fer els caragols i estem molt contents de que hagin elegit Alcarràs per a enregistrar un dels capítols de la sèrie televisiva, dedicada a la cuina tradicional”, diu el primer edil del consistori. A més, en aquest rodatge, hi participaran veïns i veïns del poble, i també actors de la guardonada pel·lícula de Carla Simón ‘Alcarràs’, en concret els intèrprets Jordi Pujol i Montse Oró.

 

El resultat del rodatge a Alcarràs amb Sílvia Abril es podrà veure a partir del mes de setembre, quan RTVE comenci la nova temporada del programa ‘La recepta perduda’, amb data encara per concretar.