Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Joel Adan i Rosamari Carulla guanyen la Nectarina Atlètica d’Alcarràs

Roger Farrús i Meritxell Bonet s’han classificat primers a la cursa curta

14/07/2019

Joel Adan i Rosamari Carulla guanyen la Nectarina Atlètica d’Alcarràs
Fotografia d'Albert Jové, Cursa Nectarina Atlètica d'Alcarràs 2019

La Nectarina Atlètica d’Alcarràs ha celebrat la seva setena edició aquest dissabte al vespre amb més de mig miler de participants entre totes les modalitats. Com ja és tradició, la jornada ha comptat amb una caminada, curses infantils i dues curses de 5 i 10 kilòmetres puntuables per a la Lliga Ponent, sent aquesta la darrera prova de l’estiu. Joel Adan i Rosamari Carulla s’han imposat a la distància llarga, mentre que Roger Farrús i Meritxell Bonet han guanyat la curta.

 

La jornada ha reunit, concretament, 311 participants entre les curses de 10 i 5 kilòmetres, 37 a les curses infantils i 221 a la caminada. Pel que fa a la cursa de distància llarga, Joel Adan (CCE Almatret) s’ha classificat primer en la categoria d’homes amb un temps de 35.56; seguit de Josep Domènech (Docu Lleida) a la segona posició, amb 36.09; i de Ramon Bosch (CA Borges), amb 36.56, al tercer lloc. Rosamari Carulla (Logiesport- La Guineu) ha tornat a imposar-se primera a la categoria femenina, amb un temps de 41.16; seguida d’Ivet Freixes (Maiparem Alcarràs), segona amb 49.47; i Judith Reñé, tercera amb 50.12.

 

Quant a la distància curta, en homes Roger Farrús (TRI-4.40) ha tornat a guanyar amb un temps de 16.49; Yassine Bendada (Lleida Unió Atlètica), amb 18.12, s’ha classificat segon; i la tercera posició, amb 18.24, ha sigut per Oscar Aran (Maiparem Alcarràs). En dones, victòria de Meritxell Bonet (independent) amb un registre de 19.32; pel davant de Natalia Molina (AE Ekke), segona amb 22.14; i d’Antonia Argiles (Clos Pons Thai Runners), tercera amb 22.37.

 

Amb l’objectiu de donar a conèixer la fruita dolça des de la primera edició a l’estiu de 2013, aquest any la cursa també s’ha caracteritzat pel seu caràcter solidari, on un euro de cada inscripció s’ha destinat a l’Associació de Guineans Amics del Segrià.

 

S’ha obsequiat a tots els participants amb una samarreta tècnica Tuga, un lot gastronòmic de fruita, un entrepà de llonganissa i una entrada nocturna a les piscines municipals d’Alcarràs.

 

Podeu veure els resultats als següents enllaços:

- Cursa 10k

- Cursa 5k