Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Ja et pots inscriure a la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent

La prova d'enguany, més solidària que mai, compta amb una caminada popular, curses infantils i les dos tradicionals curses de 5 i 10 quilòmetres

20/06/2017

Ja et pots inscriure a la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent
Cartell de la Nectarina Atlètica 2017

Alcarràs enllesteix aquestes setmanes els últims preparatius de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent, la competició més dolça del Segrià que es durà a terme el proper 16 de juliol, a partir de les 09.30 hores. La prova, que enguany a més de recollir un euro de cada inscripció per l'Associació Ictus Lleida també recollirà medicaments pel centre de salut de l'ONG Kuwonku de Gambia, comptarà amb diverses curses infantils, una caminada popular i les dos tradicionals curses de 5 i 10 quilòmetres.

 

Les inscripcions ja estan obertes a la pàgina web www.nectarinaatletica.cat i/o a les oficines del Patronat Municipal d'Esports, a un preu de 14 euros en cas de llogar el xip; 12 euros, sense xip; i 6 euros pels participants en la caminada i en les curses infantils.

 

Tots els participants en la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent rebran la bossa del corredor, un lot gastronòmic de fruita, una samarreta tècnica i una entrada per a les piscines municipals d'Alcarràs, a més de l'opció de poder gaudir d'una fideuada popular.

arxivat sota: