Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Finalitzen els cursets de natació d'Alcarràs amb un balanç molt positiu

Aquesta setmana han finalitzat amb un balanç molt positiu les activitats d'estiu a Alcarràs, amb els darrers cursos de natació que s'han allargat fins a finals d'agost i que han comptat amb 109 participants, mentre que al juliol s'hi han apuntat 208 persones. Durant els dos darrers mesos, l'Ajuntament d'Alcarràs ha preparat un seguit de propostes de lleure i esportives, per a infants i joves, com és el cas de les estades d'estiu que han tingut lloc durant tot el mes de juliol, o els cursos de natació i les classes d'aquagym per a infants i adults que s'han fet a les piscines durant el juliol i l'agost.

01/09/2022

Finalitzen els cursets de natació d'Alcarràs amb un balanç molt positiu
Un dels grups del curset de natació a Alcarràs

Les activitats han anat a càrrec del Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs, i han comptat amb la participació de bona part dels infants, joves i adults de la capital del Baix Segrià i la seva rodalia. En concret, durant el mes de juliol han participat als cursets de natació 136 infants, dividits en quatre grups, així com 72 adults, entre els qui han fet classes d'aquagym, natació en diferents torns o classes de natació amb nadons. Pel que fa al mes d'agost, hi han participat 54 nens i nenes i 55 adults.

 

Aquest dimecres, 31 d'agost, es va dur a terme la darrera classe, es van entregar els diplomes a totes les persones participants en els cursets de natació i es va dur a terme una gran festa final amb inflables per als més menuts. Està previst que temporada de bany a les piscines d'Alcarràs s'allargui fins aquest diumenge, 4 de setembre.

 

Les estades d'estiu, amb activitats lúdiques i fruita fresca

Pel que fa a les estades d'estiu, s'han dut a terme durant tot el mes de juliol, i han comptat amb activitats lúdiques i esportives per a nens i nenes d'entre 3 i 12 anys. En les cinc setmanes que s'han fet activitats, hi han participat una mitjana de 35 infants cada setmana.

 

Durant les estades, a més a més, els més menuts han pogut gaudir cada divendres d'un esmorzar saludable gràcies a un conveni del consistori d'Alcarràs amb el Grup Cooperatiu Fruits de Ponent, a través del qual la central cedeix fruita fresca cada divendres per tal que els infants puguin esmorzar amb productes de qualitat i de proximitat.