Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Festa Major 2007

20/08/2007

Èxit de participació en els actes.
Peu d'imatge

 El passat cap de setmana, han tingut lloc a Alcarràs, els actes previs a la Festa Major que s’inicia el proper dimecres, 22 d’agost a les 21h amb l’acte de proclamació de les pubilles i els hereus.

Un total  de 23 pintors van participar en el 12è Concurs de Pintura Ràpida vila d’Alcarràs, el guanyador va ser el Sr. Joan Espax, mentre que el premi local va recaure en Montse Matges. Paral.lelament va tenir lloc el 1r Concurs de Pintura Ràpida per a infants i joves, amb un total de 9 participants entre els que va resultar guanyadora Judit Subirats.

Més nens i nenes van omplir el carrer major el dissabte a la tarda, durant el 7è Concurs de Dibuix i Pintura en el que van participar 174 nens i nenes.

Els joves van disfrutar el dissabte a la nit de la Penya de Ferro, en la que hi van participar 8 grups de quatre persones.

Els actes previs van incloure també la 2a Trobada d’Havaneres Terra Endins, amb sardinada popular i rom cremat per a tothom.

Amb aquests actes Alcarràs obra la porta a la Festa Major d’Estiu que tindrà lloc del proper dimecres 22 fins al proper diumenge 26 d’agost.