Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Festa d’obertura de la zona d’esbarjo per a la gent gran de les antigues piscines

02/07/2012

També queda oberta la plaça amb jocs infantils i els seus voltants 

Galeria de fotografies

 Alcarràs va celebrar ahir la festa d’obertura de la zona d’esbarjo per a la gent gran de les antigues piscines i voltants, amb una plaça amb jocs infantils. L’estrena va comptar amb una tirada de bitlles, per part de la gent gran del municipi, i també amb música i ball. L’àrea de les antigues piscines ha estat recuperada a través de la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alcarràs amb l’objectiu de sumar un espai verd més i dotar-la d’un espai per a la gent gran d’Alcarràs que estarà dotat amb diversos serveis: 

1. Una zona per a jugar a les bitlles 2. Una pista de petanca 3. Un espai lúdic i de salut per a fer exercicis 4. Fonts ornamentals i per a beure aigua 5. Un servei de cafeteria 6. Uns lavabos i vestidors 7. Bancs i taules amb jocs familiars

L’espai de les antigues piscines s’inaugurarà oficialment el proper 11 de Setembre, coincidint amb la Diada Nacional, però l’Equip de Govern ha volgut obrir-lo ja al públic, coincidint amb l’inici d’aquest estiu, perquè la ciutadania pugui gaudir-ne quan abans millor. A més a més, es tracta d’una àrea amb molta ombra gràcies als seus arbres. L’equip de govern ha tret a concurs públic la gestió de la cafeteria, la seguretat i la neteja d’aquesta zona d’esbarjo.