Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Èxit en la primera Copa Catalunya de Datchball celebrada a Alcarràs

06/05/2024

Èxit en la primera Copa Catalunya de Datchball celebrada a Alcarràs
Imatge de la jornada de la primera copa Catalunya de Datchball

Alcarràs va acollir aquest passat diumenge 5 de maig la primera Copa Catalunya de Datchball al pavelló Andreu Aixalà i Castells. En l'esdeveniment hi van participar 30 equips formats per diferents membres i, en 25 d'ells, hi formaven part membres de l'escola Parc del Saladar, impulsors del torneig.

L'activitat es va dur a terme entre les 10 del matí i les 7 de la tarda i, durant la jornada, van passar pel pavelló municipal Andreu Aixalà i Castells prop de 1000 persones. Gerard Companys, alcalde d'Alcarràs, va valorar la jornada com molt positiva per la gran participació i, també, per l'aposta per una iniciativa nova al municipi i, també, al territori. Els guanyadors passaven directament a la fase final, que es disputarà a Terol, i que tindrà equips d'arreu de l'estat espanyol.

El Datchball és una disciplina esportiva, similar al tradicional joc del cementiri, que es juga entre dos equips dividits amb una corda o línia. L'objectiu és eliminar el contrincant a través de tirar una pilota goma i fer-la impactar contra algun membre de l'equip contrari.

L'esdeveniment ha estat organitzat per la Federació Aragonesa de Datchball i ha comptat amb 5 categories entre prebenjamí, benjamí, aleví, júnior i absoluta iniciació, assegurant la participació de més petits a més grans i basant-se en el principi que a Datchball tothom hi pot jugar. 

 

Copa Catalunya de Datchball celebrada a Alcarràs.

 

 

arxivat sota: