Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Els concursos literaris alcarrassins ja tenen guanyadors

Els premis literaris que, cada any, organitza l’Ajuntament d’Alcarràs a través de la seva regidoria de Cultura ja tenen guanyadors. Així, l’Àngels Farrero Biel, qui va presentar l’obra Ales d’Oreneta, ha resultat guanyadora del 15è Premi de Narració Curta Vila d’Alcarràs i guanyadora dels 500 euros reservats. Núria Ribes, amb El Refugi de Ponent, ha estat distingida amb el premi de 300 euros reservat per la millor obra d’autoria local.

30/10/2020

A categoria infantil; la Maria Cuadra Arellano, qui competia amb L’Amistat Fa Fort en categoria 3er i 4rt curs de Primària, i la Jana Gavilan, qui participava amb Els Somnis es fan Realitat a categoria 5è i 6è de Primària, han resultat guanyadores del 19è Concurs de Narració Curta Infants 2020 i han rebut cadascuna guardons dotats amb 50 euros.  Carla Muñoz, amb Un País Diferent, i Carla Paül, amb Dins d’un Viatge, una Adopció Inesperada, s’han emportat respectivament els Accèsit de 30 euros de categoria 5è i 6è curs i 3er i 4rt curs. A banda, i també aquest mes, s’han fallat els premis de la 7ena edició del concurs de fotografia a Instagram Alcarràs Florit, on l’instantània presentada per Gerard Serra ha resultat guanyadora i guardonada amb un premi de 150 euros. El segon premi, dotat amb 80 euros, se l’ha emportat en Jordi Crespo.

 

Els premis, en origen, havien d’haver-se entregat en una cerimònia sense públic prevista avui a les 19.00 al Centre Cultural Lo Casino on, també, estava previst presentar la peça videogràfica Recital de Paraules, la confecció de la qual s’emmarca enguany dins de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre. En aquest Pla, participen alumnes de l’escola Comtes de Torregrossa d’Alcarràs, l’escola Carrassumada de Torres de Segre, l’escola Parc del Saladar d’Alcarràs i l’Institut d’Alcarràs. Finalment, i a conseqüència de les noves mesures de prevenció dictades per tal d’atenuar l’expansió de les infeccions de la COVID-19, aquesta peça videogràfica s’entrenarà només a les xarxes socials.

 

 

15è Premi de Narració Curta Vila d’Alcarràs

19è Concurs de Narració Curta Infants 2020

7è Concurs de Fotografia Alcarràs Florit

Àngels Farrero, Ales d’Oreneta

1er Premi

Jana Gavilan, Els Somnis es fan Realitat

1er Premi categoria 5è i 6è curs

 

Maria Cuadra, L’Amistat fa Fort

1èr Premi Categoria 3er i 4rt curs

 

 

Gerard Serra

 

1er Premi

Núria Ribes, El Refugi de Ponent

Premi Local

Carla Muñoz, Un País Diferent

Accèsit categoria 5è i 6è curs

 

Carla Paül, Dins d’un Viatge, una Adopció Inesperada,

Accèsit Categoria 3er i 4rt curs

 

 

Jordi Crespo

 

2on Premi