Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

El 13è Festival Fem Banda s'atura a Alcarràs

L'Orquestra Agrupació Municipal Iniestense actuarà dissabte a Lo Casino

28/06/2016

El 13è Festival Fem Banda s'atura a Alcarràs
Imatge de l'Orquestra Agrupació Municipal Iniestense

La demarcació de Lleida celebra el primer cap de setmana de juliol, de l'1 al 3 de juliol, una nova edició de 'Fem Banda' - Festival Internacional de Bandes de Música. I ja en van tretze. En aquesta ocasió, prop de 600 músics i nou bandes d'arreu actuaran en diferents municipis de la província, entre ells, Alcarràs.

Un dels principals atractius d'aquest certamen és que la música en directe s'atura en els carrers de diverses poblacions de Lleida. Els assistents tindran l'oportunitat d'escoltar les millors bandes d'arreu. A Alcarràs, actuarà l'Orquestra Agrupació Municipal Iniestense (Albacete), en un concert gratuït que es celebrarà el dissabte, dia 2 de juliol, a les 22.00 hores.

A més, d'aquesta banda, també participen en aquesta edició del festival, União Filarmónica do Troviscal (Portugal); Orchestre d’Harmonie de l’Union (França); Asociación Cultural Banda de Música de Épila (Aragó); Agrupació Musical l’Alcalaten de l’Alcora (València); Banda Simfònica Roquetes Nou-Barris de Barcelona; Banda Simfònica de Reus; Banda del Conservatori i l’Escola Municipal de Música de Lleida; i la Banda Municipal de Lleida. Totes les actuacions tindran l'entrada gratuïta.

La tretzena edició del certamen incorpora enguany el Concurs d'Arts Plàstiques 'Fes el teu instrument!', a partir de materials i objectes reciclats,  i el Concurs Simfònic, el dissabte 2 de juliol, a l'Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, que comptarà amb bandes de música de primera categoria. 

arxivat sota: