Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Domini del pilot d’Alcarràs, Jesús Jiménez, a la Divisió 2 de la segona cita de la Copa Espanya de Ral·lis de Terra

23/05/2024

 Domini del pilot d’Alcarràs, Jesús Jiménez, a la Divisió 2 de la segona cita de la Copa Espanya de Ral·lis de Terra
Jesús Jiménez i Nacho Paz a l'entrega de premis de la segona cita de la Copa Espanya

El pilot alcarrassí es va imposar en tots els trams cronometrats amb el seu Renault Clio Rallye4

 

Aquest cap de setmana passat es va disputar a Lleó la segona cita de la Copa Espanya de Ral·lis de Terra, en motiu de la quarta edició del Rallye Regne de Lleó, cita puntuable per al “Desafío Kumho Tierra”, en el qual, Jesús Jiménez, pilot alcarrassí, Jesús Jiménez va dominar en la Divisió 2 amb el seu Renault Clio Rallye4.

 

Jiménez juntament amb el seu copilot, Nacho Paz, no es va deixar intimidar per les condicions climatològiques. La pluja va fer acte de presència durant l’esdeveniment fet que va complicar encara més alguns trams ja de per si molt tècnics. Aquests fets no van impedir que Jiménez y Paz s’emportessin la victòria de la Divisió 2 i, a més a més, també aconseguissin quedar segons en l’apartat de Dos Rodes Motrius i la victòria en la categoria de vehicles Rallye4. El pilot alcarrassí va demostrar el domini de la superfície tot i no ser un cap de setmana fàcil per als vehicles de tracció simple.  

 

La pròxima prova del campionat portarà a Jesús Jiménez i Nacho Paz a la Las Palmas de Gran Canaria, on es disputarà la següent prova de la Copa Espanya de Ral·lis de Terra.

 

Jesús Jiménez i Nacho Paz al Ral·li de la Copa Espanya