Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Creu Roja imparteix a Alcarràs el Curs d'Operacions Auxiliars de Logística i Atenció al Client

La formació consta de 110 hores teòriques i de 50 hores pràctiques

13/03/2018

Creu Roja imparteix a Alcarràs el Curs d'Operacions Auxiliars de Logística i Atenció al Client
Imatge del Curs d'Operacions Auxiliars de Logística i Atenció al Client

Creu Roja, amb la col·laboració de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcarràs, impartirà a partir del mes d'abril el Curs d'Operacions Auxiliars de Logística i Atenció al Client. Una formació que comptarà amb una part teòrica, però també amb pràctiques a l'empresa.

 

Aquest curs es durà a terme del 3 d'abril al 25 de maig i és gratuït per a joves d'entre 16 i 30 anys. Consta de 110 hores de teoria i 50 hores de pràctiques no laborals en empreses. La formació es realitzarà de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores.

 

El curs està subvencionat pel Fons Social Europeu. Per gaudir-lo s'han de complir una sèrie de requisits: entendre i escriure el castellà -es valorarà el català-; formació a nivell d'ESO o equivalent; i carnet de conduir. La data límit per entrar al procés de selecció és fins al dia 20 de març.

 

Les persones interessades en apuntar-se poden fer-ho personalment al Centre Cultural Municipal Lo Casino d'Alcarràs, els dilluns, dimarts i dijous de 10.00 a 13.30 hores; trucant al telèfon 973 79 57 00 -preguntar per Victòria- i/o enviant un correu a espaijove@alcarras.cat. Les places són limitades.

arxivat sota: