Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Concurs de Fotografia sobre el Patrimoni

26/07/2012

 

''Una mirada al patrimoni' vol potenciar els valors de la Vila

L´equip de govern d´Alcarràs, a través de la Regidoria de Patrimoni, posa en marxa el 1er Concurs de Fotografia ´Una mirada al patrimoni´, que té per objectiu potenciar, dinamitzar i donar a conéixer els diferents aspectes materials i immaterials de la vila a través dels ulls dels alcarrassins i alcarrassines. Una visió àmplia del patrimoni que inclou tant el patrimoni material (monuments, jaciments) com l’immaterial (festes, celebracions). L’objectiu és trobar fotografies diferents, veure el patrimoni des d’unes noves perspectives.

Us invitem a que sortiu de casa vostra amb una càmera fotogràfica i capteu allò que més us agrada o que us atrau.A continuació us adjuntem el cartell on podeu llegir les bases i la data límit d´entrega de les fotografies. Teniu de temps fins el 5 de setembre.


Totes les fotografies restaran exposades durant les Jornades Europees de Patrimoni que es celebraran els dies 28, 29 i 30 de setembre de 2012, a “El Fossar” Centre d’Interpretació de la Història i Cultura d’Alcarràs (C/ De Baix)

El dia 30 de setembre es farà el lliurament de premis als guanyadors.

S’estableixen 3 premis:
1r Premi: 300 €
2n Premi: 200 €
3r Premi: 100 €