Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN

Arran de reiterades denúncies presentades davant de la Junta Electoral de Zona (JEZ), aquesta ens comunica l’obligació de la retirada dels símbols independentistes (estelades, plaques...) dels edificis públics, places i espais comuns. L’Equip de Govern hem expressat reiteradament la nostra negativa de retirar-los, basant-nos en un dels nostres drets fonamentals com és la llibertat d’expressió. Finalment, el jutge ha ordenat a l’autoritat competent la retirada de les plaques de Municipi per la República de les entrades del poble, diverses estelades d’edificis municipals i el triangle blau de la façana de l’Ajuntament.

18/05/2019

Arran de reiterades denúncies presentades davant de la Junta Electoral de Zona (JEZ), aquesta ens comunica l’obligació de la retirada dels símbols independentistes (estelades, plaques...) dels edificis públics, places i espais comuns.
 
L’Equip de Govern hem expressat reiteradament la nostra negativa de retirar-los, basant-nos en un dels nostres drets fonamentals com és la llibertat d’expressió.
Finalment, el jutge ha ordenat a l’autoritat competent la retirada de les plaques de Municipi per la República de les entrades del poble, diverses estelades d’edificis municipals i el triangle blau de la façana de l’Ajuntament. 
Des de l’Equip de Govern volem expressar la nostra màxima disconformitat amb la retirada del que considerem símbols de llibertat.
Demanem a tots els veïns i veïnes que no defalliu en la defensa de la llibertat i que el dia 26 de maig omplim les urnes amb el civisme i la participació que caracteritza sempre el nostre poble.
L'Equip de Govern de l'Ajuntament d'Alcarràs