Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Arriba la 9ª edició “d’Alcarràs en fruit”, una ruta entre els arbres fruiters i dels productes de la terra

10/06/2024

Arriba la 9ª edició “d’Alcarràs en fruit”, una ruta entre els arbres fruiters i dels productes de la terra
L'alcalde, Gerard Companys, el tinent d'alcalde, Jordi Castany i la regidora Marta Morreres amb el cartell de la 9a edició de la ruta

L’Ajuntament d’Alcarràs ha presentat el cartell i les activitats de la novena edició de la ruta “Alcarràs en fruit”, que se celebrarà el dissabte 6 de juliol i que comptarà amb una ruta guiada entre diferents punts del municipi.

 

La ruta es farà amb autobús, el qual assegurarà que la visita es pugui fer amb unes condicions òptimes i, a la vegada, assegurant que tots els participants es puguin desplaçar en un únic mitjà de transport, assegurant així que sigui respectuosa amb el medi ambient.

 

Com ja és tradicional, la ruta comptarà amb un esmorzar típic alcarrassí, amb secallona tradicional del mandondo, pa amb oli i sucre i vi, un esmorzar en col·laboració amb l’Associació Cultural Remember Company.

 

Altrament, també comptarà amb l’explicació de l’evolució vegetativa dels arbres fruiters a càrrec de tècnics del Departament Agronòmic de Fruits de Ponent.

 

La ruta acabarà amb la visita a l’Agrobotiga de Fruits de Ponent i amb un tast de productes locals, a més a més, tots els participants es podran emportar, per un preu de 5 euros, una caixa de fruita que podran collir ells mateixos, fent que el producte vagi directament del plat a la taula.

 

El preu de la ruta és de 15 € (20 € en cas de voler també la caixa de fruita). Les places són limitades i la data límit per apuntar-se és el dijous 4 de juliol.  

 

Per aconseguir una plaça a la 9a ruta “Alcarràs en fruit”, pots reservar la teva entrada a través del web: www.alcarras.cat/entrades

 

Alcarràs en fruit - Cartell 2024

arxivat sota: