Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs ultima els preparatius per la temporada de bany a les piscines i de les activitats d’estiu

22/05/2024

Alcarràs ultima els preparatius per la temporada de bany a les piscines i de les activitats d’estiu
L'alcalde, Gerard Companys, el tinent d'alcalde, Jordi Castany, la regidora d'esports, Ester Ibars i el gerent de l'Ajuntament, Jordi Charles en la visita a les piscines municipals d'Alcarràs.

 

Les piscines municipals obriran al públic el 17 de juny i, del 22 al 31 maig, es podrà realitzar el procés de preinscripció a les estades i els cursos de natació. Els abonaments per a les piscines es podran adquirir a partir del 27 de maig.

 

L’Ajuntament d’Alcarràs es troba durant aquests dies ultimant els preparatius per a iniciar la temporada de bany durant els mesos d’estiu i, també, dels cursos de natació i de les estades d’estiu.

 

En aquest sentit, des de l’Ajuntament s’estan duent a terme tasques de manteniment en l’enrajolat de la platja de les piscines i s’ha canviat la sorra dels filtres de la piscina gran i les seves cretines. Altrament, també s’han fet tasques de manteniment en els vestidors, el lloguer d’una segona màquina neteja-fons per millorar la terbolesa de l’aigua i, també, de la zona de pícnic i ombrejat.

 

D’aquesta manera, s’està assegurant que tot estigui preparat per al pròxim 17 de juny, dia en què s’obriran al públic. Pel que fa als abonaments de les piscines, es podran començar a adquirir a partir del 27 de maig.

 

D’altra banda, l’Ajuntament ha obert el període de preinscripció per a les activitats d’estiu com són els cursos de natació i, també, les estades d’estiu. La preinscripció es pot fer fins al 31 de maig, a partir de llavors, el dia 3 se celebrarà el sorteig i qui hagi obtingut plaça podrà formalitzar la inscripció entre els dies 4 i 7 de juny.

 

Per la seva banda, les estades estan destinades a infants i adolescents de P3 (2020) a 2n de l’ESO (2010). Per l’altra, els cursos de natació estan destinats des de nadons (4 mesos) fins a adults.

 

Podreu ampliar tota la informació ampliada relativa a les piscines, estades i cursos de natació a través del següent enllaç: www.alcarras.cat/piscines-destiu.