Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs tornarà a promocionar-se a la Fira de Sant Miquel

La Fira del Comerç i el Rebost d’Alcarràs, els dies 15 i 16 d’octubre, serà un dels esdeveniments que es donaran a conèixer

21/09/2016

Alcarràs tornarà a promocionar-se a la Fira de Sant Miquel
Cartell de la Fira Sant Miquel 2016

Alcarràs tornarà a estar present un any més a la Fira Agrària de Sant Miquel, que es durà a terme del 29 de setembre al 2 d’octubre, amb un estand per promocionar les seves fires i festes, així com tota l’activitat comercial de la vila i de les entitats. En aquesta ocasió, l’estand d’Alcarràs, el número 313, estarà situat al pavelló 3, un espai de caire més institucional.

Entre les principals activitats que s'hi promocionaran destaca la Fira del Comerç i el Rebost, que aquest any tindrà lloc els dies 15 i 16 d'octubre. Aquest certamen, que enguany s'amplia a un dia més (dissabte), comptarà amb molts atractius, com per exemple, una concentració de ‘Food Trucks’, tallers de cuina a càrrec d'Ada Parellada o maridatges de vi amb melmelades. També comptarà amb l'exposició d'estands del comerç alcarrassí i amb productes artesanals. 

Les entitats de la vila seran també presents en aquest estand de Sant Miquel. L'Associació de Comerç i Serveis d'Alcarràs (ACSA), tindrà un paper important, així com l'Associació de Mestresses de Casa, el Grup de Dones de la Cooperativa del Camp, Bao-Bap Teatre, les Carnisseries, etc. 

L’objectiu és donar a conèixer fora de la localitat el principal motor econòmic de la població: l’agricultura i la ramaderia. És per això, que Alcarràs aposta per aquest tipus de fires per presentar el gran aparador d’empreses i entitats amb les que compta la ciutat. 

arxivat sota: