Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs tindrà a partir de dilluns un nou bus exprés que unirà la localitat amb Lleida ciutat

El nou servei tindrà cinc parades dins del nucli urbà, que permetran als usuaris moure’s per la vila com si d’un bus urbà es tractés

21/09/2017

Alcarràs tindrà a partir de dilluns un nou bus exprés que unirà la localitat amb Lleida ciutat
El nou autobús s'ha presentat aquest dijous al migdia

El bus exprés de la línia Lleida-Alcarràs entrarà en funcionament el proper dilluns, dia 25 de setembre, un servei que triplicarà l’oferta actual de la vila. El nou vehicle també millorarà les prestacions –està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda i ofereix wifi i premsa gratuïta-, la freqüència –passant de les 4 d’anada i 5 de tornada que hi ha actualment, a 15 diàries en els dos sentits -, i les connexions –més ràpides i directes que les convencionals-. Així mateix, tindrà cinc parades dins del nucli urbà, un fet que permetrà als usuaris moure’s per la vila com si d’un bus urbà es tractés.

 

Aquest nou servei, el tercer que es posa en marxa a la demarcació de Lleida, reforçarà totes les franges horàries de dilluns a divendres feiners, de manera que hi haurà un bus cada hora, tant en un sentit com en l’altre. A més, els horaris estaran coordinats amb la resta del corredor entre Lleida, la Granja d’Escarp i Massalcoreig, amb l’objectiu de millorar l’oferta del conjunt.

 

L’alcalde de la vila, Miquel Serra, s’ha mostrat il·lusionat amb aquest nou servei, una demanda reclamada els veïns. “Tots som conscients que a les grans ciutat és fàcil agafar el transport públic, però als pobles no. I aquest servei millorarà la mobilitat de molts veïns de la vila”, ha apuntat Serra. I ha afegit: “Molts d’ells agrairan aquest bus exprés, de fet, alguns així ens ho han fet saber ja. Estic segur que la rebuda del nou servei serà excel·lent”.

 

L’acte de presentació del bus exprés Lleida-Alcarràs ha comptat també amb la presència del secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, i del director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa, a més de diversos regidors de l’Ajuntament d’Alcarràs. Font confia en que el servei tingui una gran acollida per part dels usuaris i que el primer any s’incrementi el número de viatgers –actualment és de 150.000- en un 20%.

Expres E3

 

Fulletó amb tota la info sobre la línia d'autobús E3

 

Horaris i info de la línia d'autobús E3 en format butxaca

 

Horaris línia autobús E3 tamany A4

 

Departament de Territori i Sostenibilitat  icona link                                            

 

 

 

 

 

arxivat sota: