Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs suspèn l’edició 2020 de la Nectarina Atlètica

L’ajuntament d’Alcarràs, a través del seu Patronat Municipal d’Esports, i l’Associació Atlètica Maiparem d’Alcarràs han acordat aquest dimecres la suspensió de la pròxima edició de la Nectarina Atlètica, la cursa popular que des de l’any 2013, se celebra cada estiu a la vila amb l’objectiu de promocionar la fruita de pinyol i els hàbits saludables. A la darrera edició, celebrada al juliol de 2019, van participar 600 atletes i 200 voluntaris i es van habilitar dos circuits, un de 5 km i un altre de 10.

22/04/2020

Alcarràs suspèn l’edició 2020 de la Nectarina Atlètica
Nectarina Atlètica 2019

La suspensió de la prova, expliquen el consistori i l’associació atlètica, és una decisió presa “des de la responsabilitat” i com a conseqüència d’una pandèmia que obliga a actuar en tot moment amb una exquisida “prudència” i sense obviar en cap moment les recomanacions que “les autoritats sanitàries i les institucions públiques” realitzen pel que fa als esdeveniments que, com la Nectarina Atlètica, impliquen grans concentracions de persones. “És una decisió obligada que ens hauria agradat no haver pres, però la situació a la qual vivim tothom és la que és. Ens juguem la salut de tothom i, per això, no podem celebrar la que hauria estat la VIIIa edició de la Nectarina Atlètica. Esperem que, ben aviat, ens puguem tornar a trobar en qualsevol de tots aquests camins de Ponent dels quals ens grada gaudir fent esport”, expliquen des del Enric Miranda, president de l’Associació Atlètica Maiparem i Ester Ibars, regidora d’Esports de l’ajuntament d’Alcarràs.

 

Roses i dracs per celebrar Sant Jordi als balcons

 

A banda, i amb motiu de la Diada de Sant Jordi que celebrem demà, la regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal d’Alcarràs Joaquim Montoy conviden els alcarrassins i alcarrassines a decorar amb roses i figures de dracs els seus balcons, immortalitzar tot plegat amb fotografies i compartir-les a les xarxes amb l’etiqueta #SantJordiAlcarràs 2020. També, i igualment des del consistori, s’ha impulsat aquests dies un concurs de punts de llibre que permetrà escollir el que es convertirà en regal de l’ajuntament a tots els alcarrassins i visitants que, l’any vinent, decideixin participar a la propera Diada de Sant Jordi. Per participat, cal només elaborar un punt de llibre amb la tècnica que es vulgui, fotografiar-lo i pujar la imatge a les xarxes etiquetant-la també amb el hashtag #SantJordiAlcarràs2020. D’entre tots els etiquetats, es triarà el més destacat per a que es converteixi en el punt de llibre alcarrassí del 2021.