Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs suspèn i ajorna totes les activitats culturals, comunitàries i esportives durant 15 dies per prevenir eventuals contagis per coronavirus

Alcarràs suspèn, des d’avui i durant els propers quinze dies, totes les activitats culturals, esportives i comunitàries previstes al municipi amb l’objectiu de prevenir eventuals contagis per coronavirus. La decisió es va prendre en una reunió d’urgència celebrada ahir al vespre i presidida per l’alcalde, Manel Ezquerra, a la qual van participar tots els regidors de l’equip de govern municipal. La mesura implica la suspensió de totes les activitats programades pels propers quinze dies a l’Escola de Música, les instal·lacions que gestiona el Patronat Municipal d’Esports, l’Aula de Pintura, el Centre Cultural Municipal lo Casino, el SAD Entrecamins Centre Obert, la Biblioteca Municipal Joaquim Montoy i la Llar de Jubilats i Pensionistes. A tots els espais citats es mantindrà l’atenció al públic i l’activitat administrativa; però els actes, cursos i d’altres activitats formatives, assemblees, reunions i trobades previstos durant la propera quinzena queden ajornats fins data a concretar. Igualment, s’anul·la el mercat setmanal de divendres, al Camp de Futbol no es realitzaran competicions ni entrenaments i la Escola Bressol tancarà aquest divendres i fins que es consideri convenient. Pel que fa a l’Escola de Música, es tancarà seguint les indicacions del Departament d’Educació; que contempla tancar escoles, instituts i universitats a partir de divendres 13 de març.

12/03/2020

Alcarràs suspèn i ajorna totes les activitats culturals, comunitàries i esportives durant 15 dies per prevenir eventuals contagis per coronavirus
Vista del municipi

DECRET MESURES DE PREVENCIÓ PEL CORONAVIUS

 

Les mesures impliquen l’anul·lació d’esdeveniments com ara la sortida prevista per aquest dissabte 14 dins del programa Alcarràs Florit i l’ajornament de l’Arquitectour, una jornada que havia organitzat també per dissabte el Col·legi d’Arquitectes en col·laboració amb el consistori per tal de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic incorporat a la vila durant les darreres dècades. El XXV aniversari de Bao-Bap Teatre, programat per la setmana vinent, s’ajorna a data encara per concretar; igualment que la xocolatada programada pel 4 d’abril a la Llar de Jubilats i Pensionistes.

 

En sintonia amb les mesures activades pel Govern de la Generalitat

 

Les mesures activades a Alcarràs s’han decidit en sintonia amb l’inici de l’estat d’alerta per coronavirus que el President quim Torra va anunciar ahir. Com succeeix a la resta del país, l’equip de govern municipal es reserva la possibilitat de decretar si la situació així ho demana i, sempre seguint les directrius marcades pel Govern de la Generalitat i la resta d’administracions competents, mesures més dràstiques i de més gran contundència. De fet, es recorda que, fins i tot, el període de suspensió d’activitats és prorrogable en funció de l’evolució dels esdeveniments. Tot i això, des del consistori es recorda a la població que, a hores d’ara, no hi ha notícia de cap cas de contagi a la vila i es recomana tothom la necessitat d’extremar les mesures d’higiene personal a tots els àmbits i contactar primer amb el 061 davant de qualsevol sospita.