Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs segueix amb el Pla de Millora de les Voreres després de reposar les rajoles del carrer Major

L'Ajuntament d'Alcarràs segueix amb el Pla de Millora de les Voreres després d'haver reposat les rajoles del tram de vianants del carrer Major, "entrant per la plaça nova, ja que moltes de les atoves s'havien trencat perquè és una via molt transitada i per on hi passen camions", explica Jordi Janés, alcalde d'Alcarràs. El pla municipal per arreglar les voreres s'allargarà dos mesos i preveu reparar danys causats per les arrels als escocells dels arbres de tres carrers del poble: Major, Nou i avinguda de la Devesa.

16/06/2022

Alcarràs segueix amb el Pla de Millora de les Voreres després de reposar les rajoles del carrer Major
Canvi de rajoles al carrer Major d'Alcarràs

La brigada d'obres del consistori alcarrassí ha estat l'equip encarregat per a fer el canvi de les rajoles que estaven trencades o malmeses, unes obres que han durat dos setmanes i van finalitzar aquest dimarts. "Hi havia moltes rajoles trencades i altres que s'havien desenganxat del terra i era necessari fer aquesta millora", explica el primer edil d'Alcarràs.

 

"El Pla Municipal de Millora de Voreres durarà dos mesos i preveu arranjar les zones de pas de 4 carrers del poble i els danys causats pels escocells dels arbres de les vies urbanes", explica el primer edil d'Alcarràs. Els operaris municipals ja han començat a treballar en la reparació de les voreres de tres vies urbanes que són la zona de pas de vianants del Carrer Major i el tram que va des de la plaça Ravaleta fins el carrer Pompeu Fabra de la citada via; a l'avinguda Devesa moltes rajoles de s'han esfondrat i es reposaran, així com també es tornarà a instal·lar un pas elevat sobre la calçada com a element reductor de la velocitat per als vehicles, ja que l'actual també està malmès.

 

Reparació dels danys als escocells

També s'arreglaran les voreres del carrer Nou i de l'avinguda Catalunya, dos vies urbanes on les herbes i arrels dels arbres han fet aixecar les rajoles més pròximes als escocells i, aprofitant aquestes tasques, la brigada municipal arreglarà un tram de claveguera de l'avinguda Catalunya que s'ha torçut. En relació als danys que causen les arrels del arbres, l'alcalde Jordi Janés explica que durant el dos mesos que duri el Pla Municipal de Millora de les Voreres, "els operaris de la brigada arreglaran les rajoles trencades per les arrels i males herbes que creixen prop dels escocells ja que tenim voreres amb arbres plantats des de fa molts anys i malmeten les voreres com a conseqüència del creixement natural de les seves arrels".