Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs renova la pintura del col·legi Comtes de Torregrossa

S’han pintat totes les aules i el passadís de la planta baixa del centre educatiu dins el programa municipal ‘Curs nou, aules pintades’.

04/08/2022

Alcarràs renova la pintura del col·legi Comtes de Torregrossa
L'alcalde d'Alcarràs, Jordi Janés, al col·legi Comtes de Torregrossa on s'hi estan fent les tasques de pintura.

L’Ajuntament d’Alcarràs finalitza la setmana que ve les tasques de renovació de tota la pintura de la planta baixa del col·legi públic Comtes de Torregrossa on s’hi ha pintat deu aules, el passadís i l’entrada principal del centre educatiu. Aquestes tasques de manteniment formen part del programa ‘Curs nou, aules pintades’ del consistori alcarrassí en el qual “aprofitem les vacances escolars per fer el manteniment i millora dels equipaments educatius perquè els alcarrassina i alcarrassines en edat escolar puguin començar el curs 2022-23 amb les millors condicions possibles”, explica l’alcalde d’Alcarràs, Jordi Janés.

 

Les tasques de renovació de la pintura de la planta baixa del col·legi van començar fa un mes “han comptat amb la col·laboració del professorat del col·legi ja que els docents van recollir tot el mobiliari quan va acabar el curs perquè els pintors poguessin fer més fàcilment la seva feina”, explica l’alcalde d’Alcarràs. La previsió és que s’acabi de pintar la setmana que ve ja que només manca repassar la pintura dels bastiments de les portes.

 

L’alcalde d’Alcarràs ha visitat aquest dimecres el col·legi Comtes de Torregrossa per veure en persona com han quedat les aules i les zones del centre que s’han pintat, que són tota la planta baixa de l’edifici on hi ha les aules de P3 a P5, així com també un llarg passadís que connecta amb dues escales a la primera planta i l’entrada principal del col·legi.