Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs renova i millora el parc infantil de la plaça del Toll

El parc infantil de la plaça del Toll, un dels més cèntrics de la vila i també un dels favorits de les alcarrassines i alcarrassins de menor edat, ha estat renovat aquesta tardor amb la substitució del paviment de cautxú preexistent per un de nou fet amb material de la mateixa mena i el repintat dels diferents jocs infantils ubicats.

10/11/2021

Alcarràs renova i millora el parc infantil de la plaça del Toll
Parc de la plaça del Toll

En total, la inversió ronda els 4.200 euros. De la instal·lació del nou paviment se n’ha encarregat una empresa especialitzada en manteniment i renovació de parcs infantils i del repintat se n’ha ocupat la Brigada Municipal. En aquests primers dies de novembre, la millora s’ha completat i el parc està novament en ús.

 

“Es tracta d’una actuació la qual forma part del seguit de tasques de manteniment necessàries per a aquesta mena d’espais i, a més a més de millorar la seguretat de la canalla, millora la imatge d’un espai cèntric dins la trama urbana. Continuarem amb actuacions similars en altres parcs i espais públics comunitaris sempre que calgui”, explica l’alcalde, Jordi Janés. Janés recorda també que el paviment de cautxú, per les seves qualitats elàstiques, “redueix de manera dràstica el risc de lesions i petites ferides durant el joc” i que, per aquesta raó, s’ha convertit en un estàndard a espais infantils com el de la plaça del Toll.

 

Millores al Camí de les Coves i al carrer Salinas de Gaminde

 

En paral·lel, continuen les tasques de millora al carrer Carlos Salinas de Gaminde, on gràcies a una inversió d’uns 20.000 euros i s’està substituint el paviment original de terra per un de formigó polit idèntic al del Parc de Magalàs, amb el qual es connecta aquest vial situat a la rodalia del CAP i també segueixen els treballs de dignificació i millora del Camí de les Coves, on es realitza una inversió superior als 235.000 euros per millorar xarxes de serveis, habilitar dos carrils pels vehicles amb 3 metres d’amplada cadascun i disposar també un carril amb 2 metres d’ample exclusiu pels vianants i una vorera amb amplada d’un metre.