Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs promociona la seva fruita de pinyol amb visites als camps i ensenyant a collir-la

01/07/2017

Alcarràs promociona la seva fruita de pinyol amb visites als camps i ensenyant a collir-la
Els participants han pogut gaudir d'una sortida pujats a un carruatge entre fruiters
L'Ajuntament d'Alcarràs, a través de la Regidoria de Patrimoni, ha organitzat avui amb èxit l'activitat Alcarràs en Fruit, una activitat per ensenyar al públic quin és el circuit de la fruita en època de collita. L'activitat ha començat amb un esmorzar amb fruita al camp, i, poc després, un tècnic de Fruits de Ponent ha explicat com s'ha de collir la fruita. També, l'Associació Amics del Cavall han fet rutes en carruatge entre fruiters i, finalment, els mateixos visitants han pogut collir fruita. 
Aquest circuit ha seguit amb una visita a la Central de Confecció de Fruits de Ponent, on s'ha mostrat quin és el procediment abans d'enviar-la a destí i, per últim, els visitants -unes setanta persones- han pogut tastar melmelada de nectarina i paraguaià que han fet sòcies de la Cooperativa d'Alcarràs.
En definitiva, una complerta activitat que la Regidoria de Patrimoni ha volgut fer per tal de promocionar un paisatge, el de la fruita, que gaudeix d'unes potencialitats molt importants, però també per tal de potenciar els valors saludables de la fruita de pinyol.  
arxivat sota: