Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs promociona la seva fruita amb visites a camps, tastos i rutes a cavall

L'Ajuntament d'Alcarràs organitza el proper 1 de Juliol una nova edició de l'Alcarràs en Fruit, amb diferents activitats durant tot el matí del dissabte, per tal de mostrar a visitants la fruita de pinyol d'una de les poblacions més importants en aquest aspecte del Baix Segre.

11/06/2017

L'Alcarràs en Fruit començarà a les 9 h des de la Plaça del Mercat, i des d'allí, se sortirà amb autocar fins al Pla de l'Ermita, per visitar camps de fruita dep pinyol, on un tècnic del departament d'Agronomia de Fruits de Ponent explicarà quin és el cicle de la fruita al camp. També tindrà lloc rutes a cavall entre arbres fruiters, una activitat ja iniciada l'any passat amb gran d'èxit i que compta amb la col·laboració de l'Associació d'Amics del Cavall d'Alcarràs. I, un esmorzar saludable amb fruita, per tal de tasta al mateix camp la fruita que es cull de l'arbre.

 

La ruta seguirà després amb una visita a la Central de Confecció de Fruits de Ponent, empresa líder en el sector de fruita de pinyol. 

 

I, finalment, s'acabarà la ruta a l'Agrobotiga on es podran tastar melmelades artesanals i també adquirir productes típics, principalment fruita.

 

L'objectiu d'aquest Alcarràs en Fruit, que organitza la Regidoria d'Ensenyament i Patrimoni, no és altre que el de seguir el cicle ja iniciat amb l'Alcarràs Florit a la primavera per tal de veure l'evolució de la fruita a l'arbre. La Regidoria de Patrimoni converteix d'aquesta manera aquest potencial econòmic en atractiu turístic. 

 

Inscripcions fins el 26 de Juny trucant al telèfon 973 79 57 00 o enviant un correu a patrimoni@alcarras.cat

 

També s'aprofita aquesta activitat per organitzar un concurs d'instagram per a tots els participants que vulguin recollir les imatges del dia. 

 

arxivat sota: