Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs programa diverses propostes per commemorar el Dia Internacional de la Dona

L'acte central tindrà lloc dijous, dia 8 de març

06/03/2018

Alcarràs programa diverses propostes per commemorar el Dia Internacional de la Dona
Cartell del Dia Internacional de la Dona d'Alcarràs 2018.

Alcarràs ha programat aquests dies diversos actes per commemorar el Dia Internacional de la Dona, que es celebra el 8 de març. Les activitats van arrencar ahir dilluns amb la xerrada 'Exercici físic i càncer de mama', a càrrec de la cirurgiana Marisa Pon, qui va estar acompanyada per dones testimonis per a conèixer com és viu un càncer. La sessió, organitzada per la Junta Local AECC Alcarràs, va comptar amb un gran èxit de públic.

 

Les activitats continuaran dimarts amb un taller de defensa personal per a dones; i dimecres, amb la projecció de la pel·lícula 'Estiu 1993', a la Biblioteca Joaquim Montoy de la vila. Dijous, dia 8 de març, es celebrarà l'acte central de la programació. Aquest es durà a terme a terme a partir de les 18h. a la Plaça Nova i comprarà amb una actuació del grup musical 'Mari Popes' i la lectura del manifest del Dia de la Dona, a càrrec de l'Associació 50 i +. Ja divendres, s'ha programat una classe de zumba.

 

La setmana vinent continuaran els actes. Dilluns, dia 12 de març, es celebrarà la xerrada 'Etapes de la Dona', a càrrec de tres professionals del CAP d'Alcarràs: la infermera pediàtrica Imma  Palomera; la infermera general Marina Rue; i la treballadora social Enriqueta Cacho. Finalment, dimarts, clourà el programa d'activitat la sessió 'Connecta amb el teu poder personal', una jornada organitzada per les Mestresses de Casa, que anirà càrrec de la psicòloga Begoña Cartagena.

arxivat sota: