Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs optimitza la gestió de la neteja i desinfecció dels edificis municipals

Alcarràs, mitjançant un nou contracte d’adjudicació de serveis, optimitza en aquest 2022 la gestió de la neteja i desinfecció dels diferents edificis i equipaments municipals, de la qual fins ara s’encarregaven dues empreses diferents. Ara, i amb la millora, una única firma serà la responsable d’aquest servei, que contempla la neteja quotidiana d’immobles tan importants per la vila i la ciutadania com les dues escoles de Primària, l’escola bressol municipal, el Centre Major, el CCM Lo Casino, la Llar de Jubilats, l’Ajuntament, la Biblioteca, el Pavelló Poliesportiu i la comissaria de la Policia Local. La inversió, amb l’IVA inclòs, arriba fins als 214.874,23 euros per cadascuna de les tres anualitats objecte del contracte.

16/02/2022

L’adjudicació contempla el manteniment de la plantilla de 14 persones que fins ara desenvolupava el servei i fixa un mínim de 619 hores mensuals de tasques de neteja que es reparteixen en funció de les necessitats i característiques de cada equipament municipal objecte del contracte. L’equip de persones encarregat del servei cobrirà igualment les necessitats extraordinàries que puguin sorgir segons un preu (12,6 euros/ hora IVA inclòs) fixat a l’adjudicació. Els professionals encarregats del servei han iniciat aquest mateix mes de febrer la prestació d’aquest.

 

Un servei encara millor

El canvi, explica l’alcalde, Jordi Janés, posa fi a una situació en la qual l’anterior adjudicatària del servei treballava mitjançant pròrrogues successives i permet, a més a més, concentrar tot el servei en un únic equip coordinat i a sou d’una mateixa empresa, fet que millora l’eficiència: “l’anterior contracte havia caducat feia anys i l’adjudicatària treballava gràcies a pròrrogues successives. Ara, amb la nova adjudicació, hem adaptat el servei a les noves necessitats detectades i serem encara més eficaços i eficients. La neteja i desinfecció dels edificis i equipaments municipals sempre ha estat una prioritat per nosaltres i ara es podrà respondre a aquesta necessitat encara molt millor que abans”, explica Janés.