Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs obre una ruta alternativa per facilitar la circulació arran de les obres de la nova rotonda

Arran les obres de la nova rotonda de l’entrada d’Alcarràs per millorar-ne la seguretat viària, l’Ajuntament ha obert una ruta alternativa per poder accedir a l’A-2 i a l’N-II mentre durin les obres, que està previst que finalitzin a la tardor.

31/07/2019

Alcarràs obre una ruta alternativa per facilitar la circulació arran de les obres de la nova rotonda
Desviament habilitat per l'Ajuntament d'Alcarràs pel carrer Ausiàs March.

Amb motiu de l’execució de les obres de la nova rotonda de l’entrada al municipi d’Alcarràs, aquest dijous es tallarà el trànsit a la carretera de Vallmanya (L-800) i que dona accés a l’A-2. Per tal de facilitar la circulació, l’Ajuntament ha obert un tram alternatiu mentre es duen a terme les obres, que es preveu que finalitzin cap a finals de la tardor.

 

La nova ruta alternativa, operativa des d’aquest dimarts, envoltarà el municipi i estableix que els vehicles es desviïn pel carrer Ausiàs March, el carrer Fraga i l’avinguda Devesa.

 

Reivindicació històrica

 

Cal recordar que la construcció d’aquesta glorieta a l’entrada d’Alcarràs és una reivindicació que parteix de lluny i s’ha exigit a la Generalitat amb diverses mobilitzacions veïnals.

 

Finalment, el projecte veurà la llum en les pròximes setmanes, a l’espera que l’Equip Govern rebi la confirmació definitiva per part de la Generalitat d’una modificació del projecte que, si s’aprova, ha de permetre la sortida a tota classe de vehicles des del carrer Major.