Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs obre les botigues aquest 9 de juliol fins a les 23 h en la seva 5a Nit del Comerç a la Fresca

El comerç d’Alcarràs, dins del marc de represa de l’activitat obert per la immunització massiva de la població, celebra aquest 9 de juliol la cinquena edició de la seva Nit del Comerç a la Fresca, en la qual participen enguany una quinzena d’establiments comercials de tots els sectors que obriran les seves portes fins a les 23 h. d’aquest divendres.

08/07/2021

Alcarràs obre les botigues aquest 9 de juliol fins a les 23 h en la seva 5a Nit del Comerç a la Fresca
Comerç a la Fresca

L’esdeveniment, que van tindre lloc per primera vegada l’any 2016, arriba en aquest 2021 a la seva edició número cinc després que, el 2020, no pogués celebrar-se a conseqüència de la pandèmia, i inclou descomptes especials i sortejos per totes les persones que triïn la nit d’aquest divendres per gaudir de l’àmplia oferta del comerç proper, modern i professional del qual disposa el poble d’Alcarràs.

 

Així, durant la Nit del Comerç a la Fresca d’enguany, totes les persones que facin qualsevol compra en un dels comerços participants rebran una bossa reutilitzable de cotó ecològic i podran participar en el sorteig un cap de setmana per a quatre persones a Port Aventura si publiquen a Facebook o Instagram una fotografia seva i l’identifiquen amb l’etiqueta @acsaalcacarras. “El comerç i la nostra hostaleria fonamenten la nostra condició de capital del Baix Segrià i ens fan ser la vila acollidora que som. Per això, hem d’estar al costat de totes les persones que, cada dia, fan l’esforç d’aixecar les persianes dels seus negocis per fer d’Alcarràs un poble encara millor, ple de serveis de qualitat i en el qual es pot trobar una resposta per qualsevol necessitat. Animo a tothom a gaudir de les nostres botigues la nit d’aquest 9 de juliol”, explica l’alcalde Jordi Janés. Manel Ezquerra, primer tinent alcalde, anima també a tothom a gaudir d’una activitat amb la qual un sector que “ha patit molt aquests mesos i encara pateix” mostra de nou “la seva empenta i la seva vocació d’atendre les necessitats dels alcarrassins i alcarrassines i les persones de la nostra àrea d’influència immediata”.

 

Des d’ACSA, la seva presidenta Iolanda Gòdia destaca el fet que la Nit del Comerç a la fresca s’hagi pogut recuperar i anima també tothom a gaudir d’unes propostes especials i singulars concebudes específicament a cada botiga participant per una Nit amb la qual el comerçs alcarrassí demostra de nou el seu nivell, la seva implicació en la vida ciutadana i la seva vocació de servei.

 

 

Sessió Ordinària de Ple

D’altra banda, aquest 8 de juliol se celebra sessió ordinària de Ple Municipal a partir de les 20.00 h en la Sala d’Actes del Centre Cultural Municipal Lo Casino. L’ordre del dia, format per cinc punts, permetrà debatre la proposta de determinació de Festes Locals, en la qual es plantegen com a festius el 20 de gener (Sant Sebastià, Festa Major d’Hivern) i 26 d’agost (Festa Major d’Estiu) i també servirà, si s’escau, per aprovar les actes de les sessions anteriors i debatre l’aprovació definitiva del Pressupost, la Plantilla Orgànica i la Relació de Llocs de Treball per aquest 2021 i formalitzar, si així ho considera el Ple Municipal, un reconeixement de compatibilitat per activitat per compte propi d’un treballador municipal. La sessió es tancarà amb un torn de precs i preguntes.