Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs obre la campanya de Nadal amb l’encesa de llums

La campanya de Nadal arrenca a Alcarràs aquest 1 de desembre amb l’encesa de l’enllumenat nadalenc el qual s’ubica en els principals carrers i places de la trama urbana. L’acte s’ha celebrat aquest vespre a les 19.00 hores a la plaça de l’Església on, des del balcó de l’Ajuntament i amb les pubilles, els hereus i l’Associació de Comerç i Serveis d’Alcarràs (ACSA) s'ha procedit a connectar l’enllumenat.

01/12/2021

Alcarràs obre la campanya de Nadal amb l’encesa de llums
Encesa de llums nadalenques d'aquest 2021

Amb aquest acte solemne, s'ha donat per iniciada la campanya nadalenca d’enguany, per la qual l’alcalde, Jordi Janés, desitja a tothom, i especialment als comerciants de la vila, que vegin complits els seus objectius. Al balcó, juntament amb l’alcalde mateix i els membres de la corporació, hi seran les pubilles i els hereus d’aquest 2021 i els representants de l’ACSA:

 

“Som conscients que han estat i són encara temps complicats per a tothom, però el nostre comerç és un dels sectors que més han patit. Per això, com sempre, tornem a encetar la campanya de Nadal amb il·lusió, ganes i tot el suport i escalf des del consistori per un sector estratègic el qual consolida la nostra capitalitat al Baix Segrià. Il·luminar els carrers és invertir a millorar l’estat d’ànim de tothom i en estimular el moviment comercial i de persones. Per això, de nou, tornem a instal·lar el clàssic arbre de Nadal a la plaça i decorem els carrers principals del nostre poble. Animo tothom a gaudir del nostre poble i del seu comerç”, explica Janés. La inversió total puja fins els 12.281 euros i inclou més de seixanta elements, tots ells especialment dissenyats per minimitzar el consum d’energia i reduir l’impacte ambiental d’una tradició, la d’engalanar els carrers i places, que l’Ajuntament considera imprescindible.

 

 

L’acte d’encesa de llums s'ha completat amb la participació de l'associació cultural El Garatge, que ha ofert a tots els assistents la interpretació en directe d’una de les cançons que inclou el seu musical El Petit Príncep, el qual presentaran a la vila durant aquestes festes nadalenques, en concret a dues funcions programades els dies 28 i 29 de desembre al CCM Lo Casino.

 

 

 

Dia Mundial de la lluita contra la SIDA

Alhora, i també aquest 1 de desembre, Alcarràs commemora el Dia Mundial de la Lluita contra la SIDA il·lumina de vermell les lletres de gran format amb el nom de la vila que donen la benvinguda a totes i tots els qui entren a la població per l’N-IIa venint des de Lleida. “De vegades, i molt més en aquests temps de pandèmia, hi ha qui se n’oblida d’altres malalties que han causat i causen molt patiment a moltes persones. Avui, en el dia Mundial de la Lluita contra la SIDA, volem tenir un record per a totes les persones qui la pateixen i les seves famílies, per aquelles a les quals s’ha emportat aquest mal i per les investigadores i investigadors que, cada dia, lluiten contra ella”, explica Ester Ibars, primera tinent alcalde i regidora de Salut, Benestar Social i Dona.