Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs millora els serveis del seu camp de futbol

Amb més vestidors, oficines i un local social amb servei de cafeteria

02/03/2017

L'Ajuntament d'Alcarràs ha millorat l'entorn del Camp de Futbol Municipal per tal d'adaptar aquest equipament als usos d'avui per part de centenars de nens i nenes i també de joves esportistes.

 

En dos fases, el consistori ha construït uns nous vestidors, oficines per a l'Escola de Futbol del Baix Segrià i el Club de Futbol i un local social que tindrà servei de cafeteria. També s'ha construït una marquesina coberta i una part de marquesina que anirà recoberta amb una enfiladissa d'herba. Els treballs han comportat també la conseqüent urbanització d'aquest entorn. La inversió per tal d'executar aquestes obres ha estat 100% municipal, i l'Ajuntament ha hagut d'utilitzar recursos propis per tal d'executar aquestes millores, després de les retallades per part d'altres administracions, per exemple en els PUOSC.

 

L'obra suposa una millora substancial que permetrà als usuaris del camp disposar d'unes oficines i vestidors d'obra enlloc dels mòduls prefabricats. També s'han millorat els serveis públics per al públic assistent al camp i, gràcies a la doble porta d'accés al camp, es podrà donar servei a actes públics i populars que es portin a terme a la plaça del mercat. L'equip de govern preveu també iniciar durant aquest 2017 el canvi de la gespa artificial, atès el mal estat de la mateixa.

 Actualment, només amb l'Escola de Futbol del Baix Segrià els nens i nenes que són usuaris del camp ja són 220. A aquests cal afegir-hi els del Club de Futbol i altres modalitats esportives que es programen durant l'any, com les Olimpíades Escolars, que són multitudinàries amb més de 500 escolars. El regidor d'Urbanisme i tinent d'alcalde, Santi Pelegrí, afirma que es tracten d'unes millores necessàries per tal d'adaptar un servei municipal als usos actuals i fer-lo confortable, funcional i atractiu.

arxivat sota: ,