Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs ja ho té tot a punt per la XVI Motoboirada

La popular trobada de Motards 2019 està oberta a tot tipus de motos i cotxes clàssics

29/10/2019

Alcarràs ja ho té tot a punt per la XVI Motoboirada
La XV Motoboirada d'Alcarràs. Fotos: Vintage Classic Ramon Tomas

Aquest pròxim diumenge, 3 de novembre, se celebra la XVI Trobada de Motards d’Alcarràs, coneguda com a Motoboirada, a partir de les 9 hores al Pavelló Polivalent de la capital del Baix Segrià.

 

Enguany, l’entitat organitzadora, Motards d’Alcarràs Grup, ha previst que tothom que ho desitgi, pugui esmorzar per 5 euros, que es dugui a terme una exposició i prova de motos Triumph, Husqvarna, i Benelli, per gentilesa de Beni Moto i amb la col·laboració de Juan Carlos Toribio i del Patronat Municipal d’Esports de l’Ajuntament d’Alcarràs.

 

La popular Trobada està oberta a tot tipus de motos i a tots aquells conductors de cotxes clàssics que es vulguin animar a assistir-hi, i a les 13 hores hi ha previst un sorteig de regals.

 

La regidora d’Esports, Ester Ibars, ha volgut “animar a tots els afeccionats i les afeccionades a les motos i als cotxes clàssics a gaudir d’aquesta popular i participada trobada, que començarà amb un molt bon esmorzar i ens permetrà gaudir d’una magnífica jornada plena de bons moments a Alcarràs”.

La Motoboirada d'Alcarràs 2018. Foto Vintage Classic Ramon Tomas