Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs impulsa el Concurs Música Jove Alcarràs 2018

Hi haurà dos guanyadors i rebran un premi de 275 euros cadascun

11/06/2018

Alcarràs impulsa el Concurs Música Jove Alcarràs 2018
Cartell del Concurs Música Jove Alcarràs 2018

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament d'Alcarràs han endegat el Concurs Música Jove Alcarràs 2018, un certamen que té un doble objectiu: promocionar i donar suport a les formacions musicals locals, i fomentar la participació dels joves en les activitats d'Alcarràs.

 

Per poder-hi participar s'ha de tenir més de 16 anys i estar empadronat a Alcarràs. En el cas dels grups, en cada formació ha d'haver-hi un mínim de dos persones empadronades al municipi.

 

El concurs compta amb dos premis amb una dotació econòmica de 275 euros cadascun. A més, els guanyadors actuaran dins la programació de les Nits a la Fresca Jove 2018. Un dels grups escollits inaugurarà dita programació (5 de juliol) i l'altra la tancarà (23 d'agost).

 

Els interessats en participar al Concurs Música Jove Alcarràs 2018 poden presentar la seva sol·licitud fins al proper dilluns, dia 18 de juny, a les 13.30 hores. Aquestes es poden fer a través del correu electrònic joventut@alcarras.cat i/o presencialment al Punt Jove, ubicat al carrer Major, 123, a la Plaça de l'Església, en horari d'atenció al públic.

 

El jurat del certamen estarà format per un component del jurat del concurs Directe 2018, Mostra de Música Jove del Segrià; la regidora de Cultura i Festes d'Alcarràs; la tècnica de Cultura i Festes; el regidor de Joventut i la tècnica de Joventut de la vila.