Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs escalfa motors per la Revetlla de Sant Joan

La celebració s'iniciarà a les 20.30 hores a la Plaça del Mercat amb l'arribada de la Flama del Canigó

13/06/2017

Alcarràs escalfa motors per la Revetlla de Sant Joan
Cartell de Sant Joan 2017

Alcarràs ultima aquests dies els darrers preparatius per celebrar el proper divendres, dia 23 de juny, la tradicional Revetlla de Sant Joan, una festa molt arrelada al territori. La celebració s'iniciarà a les 20.30 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó, que serà traslladada fins a la Plaça del Mercat de la vila per l'Associació de Motards, la secció ciclista de l'Aspardenya, els runners del Maiparem, les pubilles i els hereus, a més de tots els voluntaris que s'han sumat a la iniciativa.

 

La festa continuarà a les 22.00 hores, amb la lectura del manifest, quan els Diables de l'A.C.T.A Som i Serem i l'Associació '50 i més' repartiran coca i moscatell i faran una demostració de sardanes. Els tiquets es podran adquirir a partir del 15 de juny al Centre Cultural Lo Casino d'Alcarràs al preu d'un euro.

 

Entrada la nit, es donarà pas a la Revetlla de Sant Joan, a partir de les 23.30 hores a la Plaça del Mercat, al Segon Passeig de Ronda, amb l'Orquestra Blau. Paral·lelament, pels més joves, al pàrquing del poliesportiu, a patir de les 23.00 hores, es donarà el tret de sortida de la Revetlla Jove, amb Tremendos Rap i Ooh The Djangos. La festa s'allargarà fins a les 6 del matí amb DJ Jordi Bosch i Sergi Plaza.

arxivat sota: , ,