Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs es volca amb els infants més necessitats

La màgia dels reis arribarà enguany a tots els infants de la vila d’Alcarràs independentment de la seva situació gràcies a l’èxit de la campanya Handbolica’t, una iniciativa del Club Handbol Alcarràs desenvolupada en col·laboració amb l’Ajuntament, que ha permès recollir mes d’un miler de joguines noves o de segona mà en estat òptim que arribaran a mans dels infants de les famílies més necessitades d’Alcarràs i rodalia.

02/01/2020

Alcarràs es volca amb els infants més necessitats
La recollida es va desenvolupar a les Escoles de Baix

La iniciativa es va desenvolupar durant els passats 27 i 28 de desembre al punt de recollida activat a les Escoles de Baix i la resposta dels alcarrassins va superar les expectatives dels organitzadors. De fet, i mitjançant les xarxes socials, va haver-hi persones que van contactar amb els responsables per consultar si, un cop finalitzada la recollida, podia encara fer-se entrega d’alguna joguina més. Així, i per respondre, durant el dia 3 de gener i des de les 17.00 h fins les 20.00 h, es podran tornar a entregar joguines a les Escoles de Baix, el mateix punt on es va desenvolupar la recollida solidària dels dies 27 i 28. Joan Saló, del Club Handbol Alcarràs, destacava la “extraordinària” resposta i agraïa la “bona acollida” que va tindre la campanya: “Hanbolica’t té una missió: fer que totes les famílies rebin un regal. Farem arribar la màgia dels Reis a tots els infants”.

 

 

Des de l’Ajuntament, l’Alcalde Manel Ezquerra ha volgut agrair la tasca dels organitzadors i, també, la resposta d’un poble, el d’Alcarràs, que ha mostrat un cop més la seva condició solidària. Part de les joguines recollides –el volum és superior a les necessitats del municipi- s’entregarà a alguna de les ONG que operen a la demarcació per fer arribar la solidaritat alcarrassina a poblacions de la rodalia.