Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs enceta les IV Jornades de Salut

Com afrontar la fibromiàlgia, primera de les sessions

07/11/2016

Alcarràs enceta les IV Jornades de Salut
Un moment de la primera sessió

La primera de les sessions de les IV Jornades de Salut a Alcarràs s'han iniciat aquesta tarda amb una xerrada entorn la fibromiàlgia, la síndrome de fàtiga crònica i la síndrome de sensibilitat química múltiple. Lucia Balagué, presidenta de Fibrolleida, juntament amb tres persones afectades per aquestes patologies han protagonitzat una xerrada per informar sobre com afrontar aquestes malalties i, sobretot, sensibilitzar a la societat de com ha d'actuar enfront aquests pacients. 

Els testimonis presents han explicat en primera persona com se'ls va diagnosticar la malaltia i com és el seu dia a dia.

Les Jornades de Salut comptaran amb 11 sessions que s'aniran programant cada setmana. L'objectiu és el de donar informació a la ciutadania sobre aspectes relacionats amb la salut i que siguin els mateixos professionals els que els hi traslladin de primera mà.

La segona de les jornades tindrà lloc dijous i tractarà sobre la hipertensió arterial i la hipercolesterolèmia.

Les jornades, que organitza la Regidoria de Sanitat Serveis Socials i la Regidoria de Cultura, volen també conscienciar sobre la necessitat d'adquirir uns hàbits saludables.

arxivat sota: