Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs dóna la benvinguda a 25 joves que realitzaran aquest mes de juliol un camp de treball a la vila

Entre les tasques assignades estan: buidar i netejar pisos, retirar mobiliari, pintar i realitzar petites reparacions

03/07/2017

Alcarràs dóna la benvinguda a 25 joves que realitzaran aquest mes de juliol un camp de treball a la vila
Els participants al camp de treball amb Miquel Serra, Santi Pelegrí i Esperança Casas.

Vint-i-cinc joves d'arreu de Catalunya, d'entre 14 i 17 anys, han arribat aquest diumenge a Alcarràs per participar en un camp de treball que organitza la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, que gestiona la Fundació Escolta Josep Carol i que compta amb el suport de l'Ajuntament.

 

l'Ajuntament de la vila. Aquestes persones col·laboraran en la rehabilitació de pisos d'usuaris dels serveis socials. Entre les tasques assignades estan: buidar i netejar pisos, retirar mobiliari, pintar, així com realitzar petites reparacions. A més, tots ells faran un treball de sensibilització del quart món. L'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, ha rebut als joves aquest dilluns, acompanyat pel regidor de Joventut i tinent d'alcalde, Santi Pelegrí, i la coordinadora de Joventut de Lleida, Esperança Casas. 

 

Fins al proper 16 de juliol, dia en que finalitza l'activitat, els joves realitzaran diverses tasques de rehabilitació en diversos pisos del municipi de persones en situació de vulnerabilitat, bàsicament pintura i manteniment, tot implicant els participants directament en la millora de les condicions d'habitabilitats d'aquests pisos. I no sols això, els participants també realitzaran activitats complementàries per conèixer l'entorn, com la Ruta del Patrimoni, per conèixer la història del municipi, i diverses visites: als camps de fruita, als horts socials i a la cooperativa d'Alcarràs. El dissabte 15 de juliol també participaran en el muntatge de la Nectarina Atlètica. 

 

El camp de treball duu el nom de 'Coopera amb Alcarràs'. Aquesta tipologia de camp de treball en l'àmbit social, ja s'ha realitzat en altres municipis, com Lleida, Mollerussa, Reus i Barcelona, entre d'altres ciutats.

arxivat sota: