Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs convoca la segona edició del Premi de Treballs de Recerca de la Vila d'Alcarràs Dr. Manel Camps 2018

Els interessats en participar-hi poden presentar la seva proposta fins al proper 3 d'abril

22/01/2018

Alcarràs convoca la segona edició del Premi de Treballs de Recerca de la Vila d'Alcarràs Dr. Manel Camps 2018
Vista aèria d'Alcarràs

L'Ajuntament d'Alcarràs convoca la segona edició del Premi de Treballs de Recerca de la Vila d'Alcarràs Dr. Manel Camps 2018, un certamen al qual es poden presentar tots els treballs elaborats per alumnes que estiguin matriculats a segon de Batxillerat aquest curs 2017/2018 i que tractin temes relacionats amb el municipi i el seu territori. El treball pot versar sobre qualsevol àmbit: social, econòmic, històric, lingüístic...

 

El guanyador rebrà 300 euros en metàl·lic; entrades gratuïtes per a tots els actes culturals i festius de la vila d'Alcarràs durant un any; presentarà el seu treball a les Jornades del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià; i publicarà l'obra guanyadora en la seva revista anual. A més, el certament també comptarà amb un segon premi en metàl·lic de 100 euros.

 

El jurat estarà format per l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra; la regidora d'Ensenyament, Noèlia Díaz; el director i la directora dels centres de primària de la vila; un membre relacionat amb el món docent i un representant del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià. Tots ells valoraran el rigor i el tractament científic en el desenvolupament del tema del treball, així com l'originalitat en el plantejament del tema, la metodologia emprada, la idoneïtat de les fonts d'informació i l'ús que se'n faci, l'ús adequat de la llengua i la visió crítica de la realitat analitzada, entre d'altres aspectes.

 

El termini per presentar-se al segon Premi de Treballs de Recerca de la Vila d'Alcarràs Dr. Manel Camps 2018 finalitzarà el proper 3 d'abril de 2018.

arxivat sota: ,