Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs convida l’alumnat de Primària i ESO a gaudir aquest estiu amb tallers de robòtica i escacs, música i inici al món casteller

El món casteller, amb un taller d’iniciació el qual s’oferirà durant el mes de juliol; la robòtica i els escacs, amb unes estades d’una setmana de duració a oferir també aquest mes vinent, i la música; amb un taller de cant, percussió, ukelele i IPad i altre de cant i música apte per persones sense coneixements musicals previs seran protagonistes aquest estiu dins de l’oferta d’activitats que l’Ajuntament d’Alcarràs planteja per continuar afavorint la conciliació familiar i brindar alternatives d’oci formatiu a l’alumnat de Primària i ESO. Totes les activitats citades, juntament amb dos tallers d’iniciació a la música per infants des de P3 a P5 l’un i per alumnat de 1r fins a 4t de Primària, formen part del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre i, aquest 2 de juny, encara hi ha places disponibles en tots els tallers tot i que el termini d’inscripció es va obrir aquest 1 de juny a la tarda.

02/06/2021

Alcarràs convida l’alumnat de Primària i ESO a gaudir aquest estiu amb tallers de robòtica i escacs, música i inici al món casteller
imatge d'un taller infantil de castellers

Per participar a qualsevol dels tallers, cal que les famílies contactin, presencial o telefònicament en el 973795700, amb el CCM Lo Casino, on se’ls informarà de terminis, durada i disponibilitat de places. El taller d’Iniciació al Món Casteller està previst que s’ofereixi a la tarda en sessions setmanals de 2,5 hores durant el mes de juliol i el de Robòtica i Escacs, durant una única setmana del mes vinent i tots els dies de dilluns a divendres des de les 9.00 h i fins a les 13.00 h.

D’altra banda, el taller de Cant, Ukelele, Percussió i IPad, permetrà els participants completar un projecte i s’oferirà, d’igual manera que el taller de robòtica i escacs, durant una única setmana del mes de juliol en la que ocuparà tots els dies de dilluns a divendres des de les 9.00 h i fins a les 13.00 h. Per últim, el taller Musicant el teu Estiu, pensat per introduir en el cant i la música a alumnat sense coneixements musicals o instrumentals previs, s’organitzarà també durant una única setmana d’aquest juliol vinent de dilluns a divendres i entre les 9.00 h i les 13.00 h. Aquests dos darrers tallers s’organitzen de la mà de l’escola de música lleidatana L’Intèrpret. A més a més s’oferiran també durant el mes de juliol tallers d’iniciació musical per alumnes de P3 a P5 (primera setmana del mes, dues hores de dilluns a divendres al matí) i de primer a quart curs de Primària (segona setmana del mes, tres hores de dilluns a divendres al matí)  

 

Pla d’Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre

Les activitats que ara es proposen formen part totes quatre del Pla Educatiu d’Entorn d’Alcarràs i Torres de Segre i s’organitzen amb el finançament dels ajuntaments d’Alcarràs i Torres de Segre, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d’Educació i Formació Professional.  Amb elles, recorda la regidora d’Ensenyament, Dolors Gòdia, es vol “proporcionar l’alumnat oportunitats educatives més enllà de l’escola i, alhora, oferir una nova alternativa de conciliació a les famílies durant l’estiu”. La regidora destaca l’extraordinària acollida que han tingut aquests tallers: “aquest 1 de juny a la tarda vam obrir el termini d’inscripció i alguns tallers es van omplir totalment. De fet, hem hagut d’ampliar el nombre de places en alguns tallers com ara el de robòtica i escacs per encabir tothom. Estem molt contents amb la resposta de les famílies i, a hores d’ara i avui 2 de juny, tenim de nou places disponibles en tots els tallers. Sí que recomano tothom qui tingui interès a formalitzar la inscripció tan aviat com pugui, perquè no podrem fer noves ampliacions”. Cal recordar que, aquest mes de juliol, l’Ajuntament d’Alcarràs torna també a organitzar les Estades Lleure i Esport per alumnat amb més de 3 anys i l’Escola d’Estiu de l’EBMA per infants de fins a 3 anys d’edat.