Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs completa la urbanització de la nova rotonda d’accés al municipi amb el nom del poble en lletres de gran format

L’Ajuntament d’Alcarràs ha completat durant aquesta primera quinzena d’agost la instal·lació en la rotonda que connecta l’N-II i la L-800 i dona entrada al municipi d’un rètol format per lletres de gran format que componen el nom del poble. Amb aquesta actuació, es completa la urbanització d’una rotonda estratègica la qual va finançar amb més d’un milió d’euros el Departament de Territori i Sostenibilitat i que ha comportat una millora substancial de la seguretat en un punt clau de la xarxa viària local per on cada dia passen uns 15.000 vehicles

17/08/2021

Alcarràs completa la urbanització de la nova rotonda d’accés al municipi amb el nom del poble en lletres de gran format
El nom d'Alcarràs, dona la benvinguda al poble

La instal·lació de les lletres que formen el nom del poble optimitza la primera impressió que reben residents i visitants en entrar a la vila des de Lleida i inscriu Alcarràs en el seguit de pobles i ciutats que, durant aquests últims anys, han refermat la seva identitat amb actuacions similars: “és una tendència davant de la qual Alcarràs no podia mirar cap a un altre costat. Amb la nova rotonda, completada del tot gràcies a aquesta actuació, vam millorar en gran manera la seguretat en un punt estratègic de la nostra xarxa viària i, ara, gràcies a aquesta inversió, fem un pas endavant pel que fa a imatge i refermem la nostra identitat de poble. Alcarràs rep i acomiada tothom millor gràcies a aquestes lletres, les quals ens omplen d’orgull als vilatans en entrar al nostre poble des de Lleida i recorden al visitant quin és el nom d’aquest meravellós poble en el qual, cada dia, lluitem per millorar encara més”, explica l’alcalde, Jordi Janés.

 

Dignificació de les rotondes d’entrada  

 

L’actuació que s’ha completat aquest agost en la rotonda que connecta l’N-II i la L-800 forma part d’un projecte de dignificació de les glorietes que donen entrada al municipi i que, a més a més d’ubicar aquestes lletres de gran format, ha permès enjardinar altres espais similars, en els quals s’han ubicat, per exemple, oliveres centenàries com a la rotonda de la Cooperativa. Igualment, i des de fa un any, es disposa d’un equip de neteja específic que retira brossa i plàstics d’aquests espais situats a la vora del casc urbà i que han d’estar sempre en estat òptim per tal de generar la millor impressió en les persones que entren i surten del municipi: “cal tenir sempre en compte que la darrera i la primera impressió que una persona té en entrar a una població deriva de l’estat d’aquests espais. Com que estimem Alcarràs, tenim clar que cal actuar com ho estem fent”, explica Janés.