Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs completa la seva oferta nadalenca amb una pista de gel ecològic

Alcarràs completa la seva oferta nadalenca amb una pista de gel ecològic que obrirà al públic al Pavelló Polivalent des d’aquest 20 de desembre i fins al 9 de gener i que permetrà a les alcarrassines, els alcarrassins i el veïnat de localitats properes gaudir del patinatge i reduir al mínim la petjada ecològica de l’activitat.

18/12/2021

Alcarràs completa la seva oferta nadalenca amb una pista de gel ecològic
La pista funcionarà des del 20 de desembre i fins al 9 de gener

Durant aquesta setmana, s’estan enllestint la instal·lació d’una pista que, remarca el regidor de Joventut i Festes de l’Ajuntament d’Alcarràs, Gerard Companys, incrementa l’atractiu de la vila com a centre de serveis i compres aquest Nadal i brinda al jovent, la infància i les famílies una nova alternativa d’oci: “va sorgir la possibilitat, vam avaluar la situació i vam decidir que, amb una pista d’aquesta mena, tothom guanya a la nostra vila. El jovent i també la infància i les famílies tindran una nova alternativa d’oci a casa i el nostre comerç veurà incrementat encara més l’atractiu de la nostra vila com a centre de serveis de tota mena pel Baix Segrià i territoris propers. Evidentment, maximitzarem les mesures de seguretat, perquè tot i la tranquil·litat que ens donen les vacunes, cal ser curosos i no abaixar la guàrdia per poder gaudir amb seguretat plena del molt i molt que Alcarràs ofereix en aquests dies de Nadal”.

La instal·lació funcionarà  des d’aquest 20 de desembre i fins al 9 de gener del 2022 i les entrades tindran un preu de 4 euros per cada sessió de patinatge de 30 minuts. Per adquirir-les, es pot accedir a www.alcarras.cat/entrades  o anar al Punt Jove del CCM Lo Casino, on es vendran de manera presencial. La instal·lació obre els dies 20, 21, 22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 i 30 de desembre i els  dies 3, 4 i 7 de gener de 16.00 h a 21.00 h i ho fa en horari de matí (de 9.00 h a 14.00 h) el 31 de desembre i el 4 de gener. Els dies 2, 5, 8 i 9 de gener, la pista funcionarà en horari de matí (de 9.00 a 14.00 h) i tarda (de 16.00 a 21.00 h). Els titulars del Carnet Jove d’Alcarràs podran gaudir d’una invitació per conèixer la pista.

 

Gel ecològic

La pista de patinatge que s’instal·la aquest Nadal a la vila empra gel sintètic en comptes de gel natural, fet que redueix al mínim la petjada ecològica de l’activitat i el consum d’energia de la instal·lació. El gel sintètic és un producte elaborat amb materials els quals ofereixen sensacions idèntiques a les del gel convencional, però amb ple respecte pel medi ambient i amb una molt significativa reducció del consum d’energia i aigua. “Vam tenir clar que Alcarràs havia de tenir una pista de gel enguany, però també volíem que aquest anhel compartit per molts i molts alcarrassins i alcarrassines s’havia de concretar sense un consum desmesurat d’energia i aigua. Amb el gel ecològic, aconseguim el que volíem. Convido a tothom a gaudir-ne i a fer-ho amb ple respecte per les mesures de prevenció per la Covid-19”, explica l’alcalde, Jordi Janés. La mascareta serà obligatòria a tot el recinte en tot moment.