Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs completa la renovació del carrer Carlos Salinas de Gaminde per millorar la vialitat i l’ accés al CAP

L’Ajuntament d’Alcarràs continua durant aquestes setmanes els treballs de millora i dignificació del centre urbà i ho fa amb una actuació al carrer Carlos Salinas de Gaminde, al costat del CAP, que optimitza la connexió amb el Parc de Magalàs i l’accés del veïnat i les ambulàncies a l’equipament sanitari i el seu mòdul de suport, el qual es va instal·lar l’hivern passat. Els treballs estan pressupostats en 20.000 euros i la seva finalització s’ha vist retardada per diferents inclemències meteorològiques.

25/05/2022

La millora ha implicat la substitució del paviment de la zona, fins ara de terra, per formigó polit idèntic al del Parc de Magalàs, amb el qual es connecta el vial i s’ha pogut realitzar gràcies a una inversió d’uns 20.000 euros. Durant aquestes setmanes, es completen els arranjaments finals d’una obra que es va iniciar a la tardor: ”s’ha actuat a un carrer cèntric el qual dona servei a un equipament comunitari fonamental com és el nostre CAP. Facilitem l’accés de les persones a aquest equipament i, a dependències de suport condicionades aquest darrer hivern per Salut”, explica l’alcalde, Jordi Janés.

 

Execució a càrrec de la Brigada Municipal

De l’execució de les obres se n’han encarregat els Serveis Tècnics i la Brigada Municipal, la qual ha executat durant aquest 2022 diferents actuacions de millora urbana com ara, per exemple, el condicionament de la rotonda de la Cooperativa. “La feina de la nostra Brigada permet abordar actuacions d’aquesta envergadura amb completa solvència, tot i que en aquest cas les diferents inclemències meteorològiques patides, que s’han combinat amb retards en el lliurament dels materials necessaris per a l’obra han retardat la finalització de la millora. Demanem disculpes per les molèsties que s’hagin pogut ocasionar, però el més important és que, finalment, l’obra s’ha enllestit i guanyen Alcarràs i el seu veïnat. A hores d’ara, només falta instal·lar les jardineres i algun detall més”, explica Janés.