Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs celebrarà la revetlla de Sant Joan a la plaça del Mercat amb l’arribada de la Flama del Canigó

18/06/2024

L’associació excursionista l’Aspardenya serà l’encarregada d’anar a buscar la flama al Canigó i la portarà a diferents municipis del Baix Segre, fins a arribar a Alcarràs.  

 

Alcarràs celebrarà aquest pròxim 23 de juny, a partir de les 21 hores a la plaça del Mercat, la revetlla de Sant Joan. Una tradició que com cada any comptarà amb la rebuda de la Flama del Canigó i la lectura del manifest d’Òminum Cultural.

 

Un cop arribi la Flama del Canigó es farà la lectura del manifest per part de les pubilles i hereus, tot seguit, hi haurà ballada de sardanes, a càrrec del grup sardanista 50 i més. Posteriorment, també es farà la tradicional foguera, una revetlla amb un grup de versions, Sintonia Music, i un sopar popular en què els veïns i veïnes podran dur el seu sopar. També hi haurà servei de bar a disposició. 

 

En aquest sentit, l’associació excursionista l’Aspardenya, el mateix dia, anirà a buscar al Canigó la Flama i la portarà fins a Massalcoreig on es farà la primera parada, posteriorment, farà parada a Soses, on d’allí sortiran acompanyats de l’associació atlètica Maiparem i Motards d’Alcarràs fins a Torres de Segre i, en últim lloc, arribaran al voltant de les 21 hores a la plaça del Mercat d’Alcarràs.  

 

A més a més, durant la revetlla de Sant Joan, la plaça del Mercat serà un espai lliure de petards, per tant, quedaran totalment prohibits en aquella zona, a més a més, l’Ajuntament fa una crida a fer un ús responsable dels petards durant la nit per evitar accidents i, també, molèsties al veïnat i als animals.

 

 

Cartell Sant Joan 2024 Alcarràs

 

Plaça del Mercat, espai lliure de petards

arxivat sota: ,