Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs canvia tots els seients del camp municipal de futbol

L’alcalde, Jordi Janés, agraeix les donacions que s’han fet a l’Escola de Futbol del Baix Segrià després que un incendi cremés el material i els equips

09/11/2022

Alcarràs canvia tots els seients del camp municipal de futbol
L'Ajuntament ha substituït els 280 seients del camp municipal de futbol.

L’Ajuntament d’Alcarràs ha canviat els 280 seients del camp municipal de futbol, unes tasques que s’han dut a terme aquesta setmana i a les quals el consistori ha destinat 3.384 euros, IVA inclòs, “amb l’objectiu que el públic que assisteix de públic pugui seure còmodament i gaudir de l'espectacle esportiu que ofereix el futbol alcarrassí, ja que els seients que hi havia estaven malmesos pel pas del temps i era necessària una renovació”, explica l’alcalde, Jordi Janés.

 

El consistori, a través del Patronat Municipal d’Esports, ha substituït tots els seients per tal de “millorar el camp de futbol, una instal·lació municipal molt concorreguda durant la setmana i també els camps de setmana, amb els entrenaments i els partits que s’hi disputen”, diu Janés. “Era necessari fer aquesta millora i els seients s’han substituït en tres dies i ha finalitzat aquest dimecres”, afegeix.

 

L’alcalde, Jordi Janés, també ha volgut agrair públicament “la gran solidaritat dels clubs i del jugador alcarrassí de l’Elx Pere Milla per les donacions de material i equips que han fet a l’Escola de Futbol Baix Segrià, després que fa dues setmanes un incendi calcinés tots els equips i el material d’entrenament d’aquesta escola que entrena al camp municipal d’Alcarràs.

 

“Una solidaritat admirable i d’agrair”

“L’incendi va ser un cop dur per a l’Escola, però les jugadores i jugadors no han aturat els seus entrenaments ni tampoc els partits gràcies al material que aquestes persones i clubs han donat, una acció que és d’admirar i d’agrair”, diu l’alcalde.

 

El 21 d’octubre es va declarar un incendi al magatzem del camp municipal de futbol d’Alcarràs on l’Escola de Futbol del Baix Segrià hi guardava les pilotes, equips dels partits, el material per als entrenaments i també material mèdic. “A causa d’aquest foc, van perdre tot el material per a jugar i entrenar”, explica l’alcalde. “En assabentar-se de l’incendi, Pere Milla, l’alcarrasssí que juga a Prima Divisió amb l’Elx i que és exjugador de l’Escola del Baix Segrià, ha donat material com pilotes, pitralls, piques, cons, tanques, pissares, sacs de pilots i arcs, entre altres”.

 

Molts altres clubs i entitats han fet donacions, com el Futbol Club Alcarràs, que han cedit els seus equips de joc, i l’Atlètic Segre, qui ha cedit pilotes per als partits, així com també han cedit material el Soses Femení, CF Soses, Escola Ponent, SE Aem, CE Mig Segrià, EF Garrigues, EF Intercomarcal, FCF, Lleida Esportiu, AE Alcoletge, la Federació Catalana de Futbol i els ajuntaments fundadors de l’Escola que, juntament amb el d’Alcarràs, són els consistoris de Soses, Torres de Segre, Aitona i Sudanell.