Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs analitzarà amb mares i pares els nous desafiaments que planteja l’educació del jovent mitjançant tallers on line

L’Ajuntament d’Alcarràs, a través del Pla Educatiu d’Entorn Alcarràs-Torres de Segre i amb el suport del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, activa aquesta tardor el programa ‘Créixer en Família’, una iniciativa amb la qual les mares i pares de joves entre 12 i 16 anys podran analitzar els nous reptes que planteja l’educació dels adolescents mitjançant sessions on line dirigides per professionals experts i programades els dilluns d’octubre i de novembre a les tardes. Participar és gratuït i el període d’inscripció està ja obert.

20/09/2021

Alcarràs analitzarà amb mares i pares els nous desafiaments que planteja l’educació del jovent mitjançant tallers on line
Cartell de l'activitat

En total, les sessions programades pels coordinadors del programa són sis i serviran per treballar diferents qüestions cabdals pel creixement dels adolescents com a persones. Entre aquestes figuren, per exemple, l’afecte, l’autoestima, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, el lleure, les responsabilitats, els efectes de la COVID en les famílies o el paper educatiu de l’escola.  Tots els tallers s’impartiran en modalitat on line mitjançant l’eina de viodeconferència Zoom els dilluns 4, 18 i 25 d’octubre i 8, 15 i 22 de novembre des de les 19.00 a les 20.00 h. Les inscripcions es poden formalitzar des de ja als Serveis Socials de Ca l’Hereu, on es pot acudir presencialment de dilluns a divendres i de 10 h a 14 h. Per obtenir més informació, les persones interessades poden contactar també al telèfon 973790042 o dirigir un missatge al correu serveispersonals@alcarras.cat.

 

Activitat gratuïta

Des de la regidoria de Salut, Benestar Social i Dona de l’Ajuntament d’Alcarràs, la regidora Ester Ibars anima totes les mares i pares a participar en l’activitat, que a més a més, és gratuïta: “és una bona oportunitat per analitzar i debatre plegats sobre qüestions importants en l’educació del jovent que encara una etapa clau en el seu desenvolupament personal com és l’adolescència. Cal aprofitar-la”. Gerard Companys, regidor d’Educació, destaca també el valor d’una iniciativa inclosa dins de les activitats del Pla Educatiu d’Entorn Alcarràs-Torres de Segre i que, considera, “posa a l’abast de les famílies eines que serviran per acompanyar el nostre jovent en una etapa en la qual es començaran a descobrir com les persones adultes que acabaran sent”.