Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs amplia l’escola de dibuix amb la construcció d’un magatzem per guardar-hi els materials

L’Ajuntament d’Alcarràs ha iniciat aquesta setmana les obres d’ampliació de l’Escola de Dibuix, situada al Centre Cultural Lo Casino, que consistiran en la construcció d’un magatzem annex a l’espai per guardar-hi el material artístic. L’ampliació també permetrà al consistori disposar d’un buc d’assaig addicional per destinar-lo a l’aula de música o als grups de teatre locals que necessitin espai per practicar, atès que, fins ara, el material es guardava en un dels bucs.

14/09/2022

Alcarràs amplia l’escola de dibuix amb la construcció d’un magatzem per guardar-hi els materials
Les obres de construcció d'un magatzem annex a l'escola de dibuix

Les obres d’ampliació, que van a càrrec de la brigada municipal, van arrencar aquest dimarts i està previst que s’allarguin durant aquesta setmana. Les obres de construcció del magatzem no tindran cap mena d’afectació a les classes de l’escola de dibuix, en la mesura que l’alumnat ha començat aquest dimecres, i tots els treballs que podien dificultar les classes es van fer en dimarts, abans de començar el curs.

 

Unes obres que beneficien les escoles de dibuix i música i els grups de teatre

El regidor de Cultura del consistori alcarrassí, Gerard Companys, ha explicat que la construcció d’aquest nou magatzem servirà per posar solució als problemes d’espai que tenia fins ara l’escola de dibuix, davant de la necessitat d’un espai on guardar els quadres, els llenços i tots els materials per fer les classes. Igualment, Companys ha explicat que les obres també beneficiaran l’alumnat de l’escola de música i els grups de teatre locals, que fan servir aquest mateix complex cultural per dur-hi a terme la seva activitat, i que ara disposaran també de més espai on assajar, amb un total de cinc bucs disponibles.

 

L’escola de música d’Alcarràs és una iniciativa del consistori alcarrassí i rep alumnat del municipi, a la vegada que forma joves de Torres de Segre i d’Aitona, gràcies a un conveni de col·laboració entre consistoris.