Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs ajuda una trentena de persones a descarregar-se el certificat de vacunació

L’Ajuntament d’Alcarràs ha ajudat durant aquesta segona quinzena de desembre una trentena de persones a descarregar-se el seu certificat de vacunació al mòbil mitjançant el servei de suport que es va activar arran de l’obligatorietat de mostrar aquest document que va fixar el Govern per accedir a residències de gent gran, gimnasos i establiments del sector de la restauració. El servei funciona de dilluns a divendres i entre les 10.00 i les 14.00 h a Ca l’Hereu. A més a més, aquesta darrera setmana de l’any, ha tornat a obrir el punt de vacunació de les Escoles Velles amb la finalitat de subministrar terceres dosis.

30/12/2021

Alcarràs ajuda una trentena de persones a descarregar-se el certificat de vacunació
Janés i Argimon, al Punt de Vacunació d'Alcarràs

Des del consistori; l’alcalde, Jordi Janés; anima tota la població amb més de quaranta anys a demanar cita per rebre la dosi de record, donat que, en rebre-la, s’afavoreix la salut pròpia i la de tothom: “és un petit esforç, però cal aprofitar aquest servei que tenim al poble. Amb les vacunacions i les mesures de prevenció, aconseguirem junts els objectius”, explica alhora que demana tothom “precaució, sentit comú i respecte per les restriccions en vigor” de cara a les celebracions i reunions de Cap d’Any. Janés recorda igualment que continua a disposició de tothom el servei de suport que es va activar a Ca l’Hereu a mitjans de mes per descarregar al telèfon mòbil el certificat de vacunació. Fins ara, una trentena de persones n’han fet ús: “arran de l’obligatorietat del certificat que van decidir les autoritats sanitàries, vam activar aquest servei perquè sabem que n’hi ha persones que han de ser ajudades per obtenir el document. Tothom qui ho vulgui, pot a anar a Ca l’Hereu de dilluns a divendres i de 10 a 14 h i en pocs minuts tindrà el certificat al seu mòbil”, explica.

 

Camarlenc en ruta

A més a més, i dins del context de mesures de prevenció al qual obliga la situació sanitària, l’Ajuntament d’Alcarràs ha adaptat la tradicional visita del camarlenc, programada per aquest 2 de gener, a un format que evita aglomeracions de persones: “ho anomenem Camarlenc en ruta  i ens permet mantenir la tradició alhora que evitem situacions de risc per aglomeració de persones. Des de les 17.00 i fins a les 19.00, el Camarlenc farà ruta per la vila i s’aturarà a un seguit de punts estratègics com ara la plaça de l’Institut, la plaça de la Rabaleta, la plaça de l’Ajuntament, la cruïlla del carrer Davant i el carrer Lleida o el Pavelló Poliesportiu per recollir les cartes als Reis d’Orient de les nenes i els nens d’Alcarràs. La cavalcada, prevista pel dia 5, s’adaptarà també per garantir la seguretat de tothom i evitar aglomeracions innecessàries. La mascareta, ho recordem, és obligatòria també al carrer, cal mantenir la distància de seguretat i, sobretot, cal aplicar el sentit comú”, explica Gerard Companys, regidor de Joventut, Cultura i Festes.