Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Alcarràs acull la 2a Jornada Fructícola d'Alcarràs

La sessió ha servit per debatre solucions per al futur del sector de la fruita, mentre que l'economista ha parlat dels canvis futurs en matèria d'innovació

16/03/2018

Alcarràs acull la 2a Jornada Fructícola d'Alcarràs
Un moment de la xerrada 'Què has fet de nou avui?' de Xavier Sala i Martin

Alcarràs ha acollit avui la segona edició de la Jornada Fructícola de la vila, un certamen que ha tingut lloc en un ple de gent Centre Cultural Lo Casino, i que ha estat organitzat pel Centre d'Estudis Agropecuaris i que ha comptat amb la col·laboració del Ajuntament d'Alcarràs. Una jornada per parlar i debatre alternatives als cultius tradicionals, per fer front a les noves demandes dels mercats.

 

El catedràtic d'Economia de la Columbia University a New York, Xavier Sala i Martin, ha ofert la xerrada 'Què has fet de nou avui?', una sessió sobre innovació i canvis futurs en la nostra societat. Altres temes de les jornades han estat 'El futur dels cultius alternatius', a càrrec de Simó Alegre, director del Fruitcentre IRTA, i 'El préssec en temps de turbulències', amb Ignasi Iglesias, responsable d'Innovació Varietal de l'IRTA.

 

La cloenda de la sessió, destinada a professionals del sector i públic en general, ha anat a càrrec de l'alcalde d'Alcarràs, Miquel Serra, i del president del CEAP, Josep Tarragó.

arxivat sota: