Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actuacions de la Policia Local durant la Festa Major

04/09/2012

Els agents, amb col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, detenen tres persones acusades de furts i robatoris amb intimidació    
 

La Policia Local d’Alcarràs, en operacions conjuntes amb els Mossos d’Esquadra, ha practicat tres detencions durant la passada Festa Major d’aquesta localitat, dins l’operatiu especial activat amb motiu d’aquestes festes. La primera detenció es va produir el passat dimarts dia 28 d’agost, després que la Policia Local localitzés l’autor del furt d’una bicicleta ‘BTT’.

 

La matinada del passat dissabte, la Policial Local, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, va practicar dues detencions més –una d’elles d’una persona menor d’edat- acusades d’un robatori amb intimidació. En aquesta ocasió, els agents van aconseguir localitzar el material que s’havia sostret.

 

Finalment, també es va denunciar una persona acusada d’un atemptat contra l’autoritat, després que aquesta ferís de poca gravetat un agent que va acudir, alertat per un veí, en un domicili de la vila on s’estava produint una forta discussió.