Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Actes per a tothom a la Festa Major d’hivern d’Alcarràs

Arriba el mes de gener i, un cop passades les Festes de Nadal i com cada any per aquestes dates, la vila d’Alcarràs celebra la Festa Major d’hivern, que enguany es presenta amb un complet programa dins del qual destaquen la Festa del Porc, que permetrà dijous 16 de gener a partir de les 19.00 h repartir més de 4.000 entrepans de saborós porc alcarrassí elaborats per l’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs al ritme del dixieland de la banda MiratJazz; la nit de DJ programada a partir de les 00.00 h la nit de divendres al Pavelló Polivalent amb les actuacions d’en Danny Romero, en Marsal Ventura i en Warm Up i el cafè concert i la sessió llarga de ball que l’Orquestra Selvatana oferirà diumenge al Pavelló Polivalent a les 17.00 i les 19.00 h.

14/01/2020

Actes per a tothom a la Festa Major d’hivern d’Alcarràs
Benedecció dels animals 2019

El programa festiu es completa amb diferents activitats pels més menuts que, un any més, seran de nou protagonistes de la festa gràcies a activitats com les diferents representacions teatrals, espectacles de carrer i l’experiència d’oci per tota la família Party Family; a la qual, amb una acurada selecció musical, DJ Mom crearà diumenge a partir de les 11.00 h a Lo Casino un espai de connexió entre els més menuts i els més grans, amb referències pop i funk. Dins dels actes programats, tampoc falten clàssics com ara la ballada de sardanes diumenge a les 12.30 h, les representacions teatrals de l’alcarrassina Remember Company; que, enguany, ofereix en tres sessions, divendres a les 22.00 h, dissabte també a les 22.00 i diumenge a les 21.00 l’obra “L’Herència del Senyor Roca”.

 

 

 

Els actes festius es completen amb activitats com ara el partit de futbol que enfronta l’Alcarràs FC amb l’EFAC Almacelles dissabte a partir de les 16.00 h, la tirada de tir al plat dissabte a partir de les 9.00 h a la Partida les Coves; la nit de versions programada a partir de les 00.30 hores de la nit de dissabte o, ja dilluns, la Missa Major a l’Església de la Mare de Déu de l’Assumpció a la qual, com és tradició, es repartirà la coca beneïda per a, desprès i un cop finalitzats els oficis, procedir a la benedicció dels animals a la Plaça de l’Església.

 

En total, enguany s’han programat més d’una vintena d’actes per tots els públics amb els quals, destaca l’Alcalde Manel Ezquerra, la vila mostra un any més el seu caràcter acollidor i integrador. “Us convidem a tots a participar”, destaca. A la Festa Major d’hivern d’enguany es retrà també homenatge a Teresa Sancho Dolcet o, com encara la recorden molts alcarrassins, la Senyora Teresina la comadrona. Teresa Sancho fou la primera llevadora de la vila i, durant més de quaranta anys, va estar testimoni dels naixements de vàries generacions d’alcarrassins. L’acte tindrà lloc dissabte 18 a les 12.00 al Centre d’Interpretació el Fossar.