Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

L’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs posa a disposició del personal del comerç i les empreses, la residència d’avis i els serveis sanitaris i d’emergències prop de 600 mascaretes fetes a mà

Una setantena de membres de l’Associació de Mestresses de Casa d’Alcarràs ha posat avui a disposició de l’Ajuntament de la vila prop de 600 mascaretes fetes a mà aquests dies tot emprant llençols, roba en desús i tones de solidaritat i saber fer. Les mascaretes es posaran a disposició del personal comerç local, la residència d’avis i, també, els serveis sanitaris i d’emergència, col·lectius tots que s’estan veient obligats a treballar en difícils condicions per l’escassedat d’equips d’autoprotecció.

25/03/2020

Les mascaretes han estat preparades durant aquesta setmana i l’anterior als propis domicilis de les persones voluntàries a partir de llençols i roba usada cedits de manera altruista per entitats i particulars. Amb el gest solidari de l’Associació de Mestresses queda coberta una part de la demanda d’aquest element d’autoprotecció que ha generat a la vila l’emergència sanitària en curs.

“Al Alcarràs, com arreu, fa ja dies que no es podien trobar mascaretes enlloc. El personal de les botigues i empreses que continuen obertes, els responsables de la residència d’avis i, és clar, els treballadors dels cossos de seguretat i els serveis sanitaris i d’emergències, necessiten més mascaretes per poder afrontar aquests dies i els que encara queden i l’Associació de Mestresses s’ha posat mans a la feina. De nou, Alcarràs ha mostrat la seva capacitat de resposta davant les adversitats. Com a alcalde, no puc més que donar les gràcies a tots els qui han fet possible aquesta acció solidària i mostrar-me un cop més orgullós i com sempre orgullós d’Alcarràs i dels alcarrassins i alcarrassines”, ha explicat l’alcalde, Manel Ezquerra.

La tasca de fabricació de mascaretes continuarà durant els propers dies, perquè totes les que fins avui s’han fabricat tenen ja un destí clar. “El primer és cobrir les necessitats d’aquí d’Alcarràs. Treballem en combinació amb grup d’abast comarcal que té el seu punt de coordinació a Soses i, des d’allà, les mascaretes cosides a casa nostra que quedin es portaran fins allà on calgui; des d’entitats fins a hospitals si fa falta”, expliquen des de l’Associació.